MUSEOIDEN KEHITTÄMINEN
 

Museokortin kesäkampanja 7.– 20.6.2021

Museokortti juhlistaa museokesän alkua kesätarjouksella, joka on voimassa sekä museoissa että verkkokaupassa. Kampanja-aikana 7.6.– 20.6.2021 kaikki Museokortit, sekä uudet että uusinnat 64 €.

Kampanjalla haluamme houkutella uusia ihmisiä Museokortin kanta-asiakkaiksi, kannustaa kortin omistajia jatkamaan kulttuurimatkaa vielä yhdellä vuodella ja jo vanhentuneen kortin omistajia palaamaan museoiden innostavien sisältöjen pariin.

Tärkeää on, että jokainen Museokortti-museon lipunmyynnissä työskentelevä on tietoinen kampanjasta ja osaa toimia oikealla tavalla:

-Tarjoushintaiset myynnit kirjautuvat Museokortti-järjestelmään ensikäyntien sekä voimassaolon jatkon päivämäärän perusteella.
-Museoista ostettaville uusille Museokorteille on aina merkittävä myös käynti. Tarjous voimassa museoissa siis VAIN SILLOIN KUN asiakas ottaa uuden Museokortin heti käyttöön eli tekee sillä välittömästi museossa ensikäynnin. Tarjouskortin voimassaoloaika alkaa ostopäivästä!

-Jos asiakas haluaa aloittaa uuden Museokortin käytön myöhemmin, hänelle voi myydä Museokortin normaalisti hintaan 72 €. 
-Asiakasta voi ohjeistaa ostamaan kortin myös verkosta: museot.fi/osta. Verkkokaupasta hankittavien uusien Museokorttien vuoden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kortin voi siten ottaa käyttöön vasta silloin kun itse haluaa. 
-Kun voimassa olevalle Museokortille ostetaan jatkokausi, siirtyy kortin viimeinen voimassaolopäivä vuodella. Kun vanhentuneelle Museokortille ostetaan jatkokausi, vuoden voimassaolo alkaa ostopäivästä.
-Uusinnat myydään normaalisti, mutta kampanja-aikana asiakkaalta veloitetaan uusinnasta 64€ (sekä vanhentuneet että voimassaolevat).
-Museo saa jokaisesta myydystä kortista 4€ provision ja ensikäynnistä 100% käyntikorvauksen.
-Tarjoushinta on muistettava lisätä museon kassajärjestelmään.

Lisätietoja kampanjasta ja sen aiheuttamista toimista museoissa:
p. 0444 300 707, museot@museot.fi

Museokortin asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden kysymyksiin:
p. 044 784 5745 (puhelin auki arkisin klo 9-12), museokortti@museot.fi