MUSEO-LEHTI
 

Museo-lehden lukijakysely ja lukijahaastattelut 2021

Haluamme tehdä entistä parempaa aikakauslehteä, joka palvelee kaikkia lukijoitamme. Miten hyvin viihdyt MUSEO-lehden parissa? Mistä erityisesti pidät? Mitä toiveita sinulla on lehden suhteen? Vastaamalla MUSEO-lehden lukijakyselyyn autat meitä kehittämään MUSEO-lehteä edelleen.

Arvomme kaikkien vastaajien kesken Museokortin (arvo 72 €) ja I love museums-tuotteita.

Arvonta ja lahjan saaminen edellyttävät yhteystietojen antamista. Voit vastata myös antamatta yhteystietojasi, jolloin et voi osallistua arvontaan. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Vain kaikkiin kysymyksiin vastanneet huomioidaan tutkimuksessa, arvonnassa ja palkinnon lähettämisessä. Voit vastata kyselyyn myös verkossa.

Tule haastateltavaksi - saat Museokortin!

Kyselyn lisäksi haluaisimme haastatella muutamia lukijoitamme MUSEO-lehteen liittyen. Jos olet halukas antamaan puhelinhaastattelun, jätä yhteystietosi kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot-kenttään. Olemme yhteydessä sopiviin haastateltaviin. 

Kaikille haastateltaville lahjoitetaan Museokortti (arvo 72 €). Jos sinulla on jo Museokortti, voit liittää uuden kortin olemassa olevaan korttiisi tai antaa sen lahjaksi.

Lisätiedot:
MUSEO-lehden tuottaja
Jenna Honkanen
044 4300 704
jenna.honkanen@museoliitto.fi