Skip to content

Museoliitto

31.1.2024

Kesäoppaita

Lohjan Museolle haetaan kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin ajalle 1-3 kk:n ajaksi.

Hakuaika

26.2.2024 mennessä

Sijainti

Lohja

Työnantaja

Lohjan Museo

Työsuhteen muoto

Määräaikainen

Kesäoppaaksi Lohjan Museoon?

Lohja on eloisa ja kestävästi kasvava kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, joka tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana. Kesällä on mainio tilaisuus päästä kurkkaamaan työelämään, joten laitahan hakemuksesi kesätyöpaikkoihin!

Haemme kesätyöntekijöitä Lohjan Museolle erilaisiin tehtäviin 1-3 kk:n ajaksi. Kesätyöntekijöiksi palkataan koululaisia tai opiskelijoita. Alaikärajana on peruskoulun päättäminen keväällä 2024. Palkka määräytyy seuraavasti: koululaiset/nuoret 1095,00€/kk, alan opiskelijat 1415,00€/kk. Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain LOH-01-1-24. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista 28.3.2024. Tarkemmat tiedot Lohjan Museon ja Lohjan kaupungin kesätyöpaikoista ja niihin hakemisesta löydät Kuntarekrystä.

Lohjan Museon haettavissa olevat kesätyöpaikat vuonna 2024 ovat:

Kesäoppaat (4 tehtävää) Lohjan Museolle Iso-Pappilaan toukokuulta elokuun loppuun. Työtehtäviin kuuluu näyttelyvalvontaa, opastusta ja asiakaspalvelua, osallistumista työpajojen suunnitteluun ja toteuttamiseen, tilojen siistimistä sekä muita museotyön avustavia tehtäviä. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja reipasta asennetta. Tehtävä sisältää myös viikonlopputyötä. Kiinnostus historiaan, museo- ja matkailualaan katsotaan eduksi.

Kesäoppaat (3 tehtävää) Sammattiin Johannes Lohilammen museolle ja Paikkarin torpalle kesäkuusta -elokuun puoliväliin. Työtehtäviin kuuluu museoiden asiakaspalvelu, museokaupan hoito, opastus ja tilojen siisteydestä vastaaminen. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista ja reipasta asennetta. Työaika on keskiviikosta sunnuntaihin. Kiinnostus historiaan, museo- ja matkailualaan katsotaan eduksi.