Skip to content

Museoliitto

4.12.2023

Museomestari

Lohjan museo hakee museomestaria vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan näyttelyiden teknisestä toteuttamisesta, logistiikasta, kokoelmien turvallisuudesta ja säilyttämisestä sekä olosuhdevalvonnasta.

Hakuaika

14.12.2023 klo 15.00 mennessä

Sijainti

Lohja

Työnantaja

Lohjan Museo

Työsuhteen muoto

Vakituinen

Palkka

2555,00 €/kk

Lohja on eloisa ja kestävästi kasvava kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, joka tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana.

Monitaitoinen museomestari Lohjan Museoon!

Haemme museomestaria vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan näyttelyiden teknisestä toteuttamisesta, logistiikasta, kokoelmien turvallisuudesta ja säilyttämisestä sekä olosuhdevalvonnasta. Lisäksi museomestarina osallistut kokoelmien hoitoon, tapahtumien järjestämiseen ja toimit turvallisuusvastaavana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on museomestarin ammattitutkinto, soveltuva koulutus tai työkokemus. Mikäli tehtävään valittavalla ei ole museomestarin ammattitutkintoa, hän sitoutuu suorittamaan koulutuksen oppisopimuksella. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Eduksi luetaan koulutus tai kokemus näyttelyiden rakentamisesta ja näyttely- ja museotekniikasta ja esinekokoelmien parissa työskentelystä. Odotamme sinulta monipuolisia kädentaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä otetta työhön, paineensieto- ja organisaatiokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja olet kiinnostunut museon tuottamista sisällöistä. Olet innostunut kehittämään osaamistasi tehtävässä ja parantamaan työskentelyprosesseja.

Lohjan Museo on 112-vuotias kulttuurihistoriallinen museo Lohjan kaupungin keskustassa. Lisäksi pidämme avoinna Johannes Lohilammen museota ja Paikkarin torppaa Sammatissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja pienen ja mukavan työyhteisön, jossa teemme aktiivisesti yhteistyötä. Työaika on 38 h 15 min/viikossa. Työhön sisältyy satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Lohjan kaupunki on koulutusmyönteinen ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista. Käytössämme on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja, taukoliikuntaohjelma, hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Tehtäväkohtainen palkka 2555,00 €/kk TS:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Työ alkaa: 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut pidetään viikolla 51. Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Annamari Juvonen-Eskola 044 374 4201, annamari.juvonen-eskola@lohja.fi. Tavoitettavissa puhelimitse 7.12.2023 klo 13-14.

Lohjan kaupunki panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset työssä onnistumiseen. Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta henkilöiltä. Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.

Työ alkaa: 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työavain: LOH-06-73-23 YHTEYSTIEDOT: Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 14.12.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-73-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.