Skip to content

Museoliitto

2.3.2015

Muista päivittää näyttelykalenteri!

Suomen museoliitto ylläpitää Näyttelykalenteria jäsenmuseoidensa ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista osoitteessa: www.museot.fi/nayttelykalenteri. Vuosittain kalenterista löytyy satoja näyttelyitä. Näyttelykalenterin perusteella kootaan myös Museo-lehdessä julkaistavat näyttelytiedot. Kesänäyttelyiden ja -tapahtumien lähestyessä aiemmin syötettyjä tietoja kannattaa tarkentaa, lisätä ja päivittää.

Tietokantaa käytetään MuseoKesä-lehden näyttely- ja tapahtumapoimintoihin. Tiedot kerätään huhtikuun lopussa, joten varmistathan siihen mennessä, että oman museosi tiedot ovat kohdallaan!
Samalla kannattaa tarkastaa ja päivittää kaikki museon tiedot aukioloajoista lippujen hintoihin. Suosittelemme lämpimästi kuvien lisäämistä näyttelytietojen yhteyteen! Näyttelytiedot on mahdollista päivittää myös englanniksi vieraskielisiä museovieraita ajatellen.
Näyttely- ja tapahtumatietojen päivitystyökalu löytyy osoitteesta: www.museot.fi/nayttelykalenteri/login
Näyttelykalenteri on Suomen museoliiton jäsenpalvelu ja avoin kaikille jäsenmuseoille.
Näyttelykalenteriin liittyviin kysymyksiin vastaa projektikoordinaattori, tiedottaja Elina Björkqvist, p. 0444 300 707, elina.bjorkqvist(a)museoliitto.fi.
Häneltä voi kysyä tarvittaessa myös unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä