Skip to content

Museoliitto

31.1.2019

Museo-lehti irtonumeromyyntiin museoihin entistä edullisemmin

Viime vuonna aloitettu Museo-lehden irtonumeromyynti jatkuu museoissa. Museo-lehti tarjoaa laadukasta ja innostavaa sisältöä kaikille museosta ja niiden sisällöistä kiinnostuneille. Museot ovatkin parhaita paikkoja, joista uusi lukija voi löytää Museo-lehden ja innostua laajemminkin museoasiasta.

Vuosien 2017 ja 2018 aikana toteutettu Museo-lehden uudistus oli onnistunut syksyllä 2018 tehdyn lukijakyselyn mukaan. Lähes kaikkien lukijoiden mielestä lehdessä on kiinnostavia ja ajankohtaisia juttuja, joista saa ideoita museovierailuille. Ks. Lukijakyselyn tiedote.

Lehden kehittäminen jatkuu vuoden 2019 aikana lukijakyselyn ja muun palautteen pohjalta. Yksi kritiikin kohde on ollut irtonumeron hinta, joten vastaamme pyyntöön ja alennamme hintaa. Toivottavasti tämä saa entistä useamman museon tarttumaan mahdollisuuteen myydä lehteä museokaupassaan ja innostaa yhä useampia kävijöitä lukemaan museomaailman asioista.

Museo-lehden irtonumeromyyntihinta alenee

Aikakausmedian ennakkotietojen mukaan painettujen lehtien irtonumeromyynnin arvonlisävero voi laskea 24 prosentista 10 prosenttiin 1.7.2019. Olemme huomioineet verokannan muutoksen heti vuoden alussa ja alensimme lehden ulosmyyntihinnan 12 eurosta 10 euroon.

Tarjoamme lehteä museoille ja museokaupolle sisäänostohintaan 4 euroa/kappale + voimassa oleva arvonlisävero (1.1.–30.6. 24 % ja 1.7. alkaen 10 %). Vuonna 2018 sisäänostohinta oli 6 euroa/kappale sis. alv 24 %.

Tilaa lehtiä haluamasi määrä myyntiin. Lisäalennus koko vuoden tilauksista.

Museo-lehteä voi tilata irtomyyntiin haluamansa määrän. Mikäli museo tilaa kerralla koko vuoden neljä numeroa myyntiin, annamme 10 % lisäalennuksen kaikkien lehtien hinnoista. Laskutamme lehdet jokaisen numeron ilmestymisen jälkeen.

Museo-lehden irtonumeroiden myyntipaikat yhteystietoineen julkaistaan Museo-lehdessä ja Museoliiton verkkosivuilla. Tuotamme museoille markkinointimateriaalia Museo-lehden myynnin tueksi.

Tilaa lehteä myyntiin 11.2.2019 mennessä sähköpostilla helena.piipponen@museoliitto.fi.
Vuoden 2019 Museo-lehtien ilmestymispäivät ovat 26.2. | 7.6. | 20.9. | 5.12.

Lisätietoja antavat

Yhteistyökoordinaattori, Museo-lehden myynti ja markkinointi

Helena Piipponen

044 4300 701

helena.piipponen@museoliitto.fi

Viestintäpäällikkö, Museo-lehden toimitus ja sisällöt

Nelli Korpi

044 4300 704

nelli.korpi@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä