Skip to content

Museoliitto

31.3.2021

Museoliiton ja Museoviraston etäaamukahvit teemalla työsuojelu

Museoliitto ja Museovirasto järjestivät etäaamukahvitilaisuuden museoiden työsuojeluasioista kiinnostuneille perjantaina 7.5.2021.

Tilaisuuden teema oli ajankohtainen, sillä koronavirusepidemia on lisännyt työturvallisuuden merkitystä osana toiminnan johtamista. Työturvallisuushaasteet museoalalla ovat yhteiset, joten olisiko aika jakaa oppeja ja kokemuksia yhteisesti?

Tilaisuuden avasivat Museoviraston hallintopäällikkö Tiina Tähtinen ja intendentti Heidi Rajala. Johdantopuheenvuoron otsikko on Museoalalle oma työsuojeluverkosto? – ajatuksia ja keskustelua yhteisen teeman äärellä. Museoliitosta mukana olivat koulutus- ja kehittämisjohtaja Leena Tokila ja viestintäpäällikkö Tuuli Rajavuori.

Työsuojelu-etäkahvitilaisuus oli suunnattu kaikissa museoissa ja museoammateissa työskenteleville. Tilaisuuden PowerPoint-esitys ja kyselyjen tulokset ovat ladattavissa alla.

Jos olet jatkossa kiinnostunut työsuojeluverkostosta, voit jättää yhteystietosi linkistä avautuvalla lomakkeella. Etäkahvitilaisuudessa yhteystietonsa jättäneiden ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä