Skip to content

Museoliitto

10.1.2022

Tiede, leikki, valokuva ja identiteetti teemoina MUSEO-lehdessä 2022

Koronan uuvuttamat kansalaiset ovat kaivanneet kohtaamisia toistensa kanssa ja rientäneet nauttimaan kulttuurista aina kun se on ollut mahdollista. Museot ovat onneksi pystyneet tarjoamaan virkistystä kansalaisille sekä rajoituksin näyttelyissä paikan päällä että virtuaalisesti.

Monet museot ovat jo uutisoineet hyvistä kävijämääristä ja jopa uusista yleisöennätyksistä koronapandemiasta huolimatta. Tämä on viesti siitä, että museot kiinnostavat ja näyttelyt ja kulttuuri auttaa ihmisiä selviytymään niin huonoina kuin hyvinäkin aikoina.

Siksipä tarjoammekin teille MUSEO-lehden näyttelyliitteen ilmoituspaikkoja varmistamaan näkyvyytenne museoalan ainoassa valtakunnallisessa printtimediassa.

Miksi ilmoitus MUSEO-lehden Näyttelyliitteeseen?

Syksyllä 2021 tehdyn lukijakyselyn mukaan MUSEO-lehteen oltiin erittäin tyytyväisiä. Eniten toivottiin juttuja ajankohtaisiin näyttelyihin ja tapahtumiin, museoesittelyjä sekä menovinkkejä.

MUSEO-lehden näyttelyliitteessä kannattaa olla mukana pienemmälläkin ilmoituksella, sillä se tarjoaa neljä kertaa vuodessa mahdollisuuden tavoittaa museoiden asiakkaat.

MUSEO-lehti ilmestyy myös digitaalisena julkaisuna Lehtiluukku-palvelussa, jonka kautta lehti on entistä helpommin saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta.

MUSEO-lehden teemat vuonna 2022

MUSEO 1 ilmestyy 25.2. (ilmoitusvaraukset 20.1. mennessä)
Vuosi aloitetaan teemalla tiede. Museoissa työskentelee tutkijoita ja museoissa esitellään tiedemaailman löydöksiä. Lehdessä tarkastellaan, miten tiede ja tutkimus näkyvät museoissa.

MUSEO 2 ilmestyy 20.5. (ilmoitusvaraukset 14.4. mennessä)
Kesän alkaessa pureudutaan teemaan leikki. Leikki ja luova toiminta ovat elämän suola. Tutustutaan museoihin, joissa saa heittäytyä ja kokea löytämisen riemua. 

MUSEO 3 ilmestyy 16.9. (ilmoitusvaraukset 18.8. mennessä)
Syksyn valokuva-teemanumero kertoo valokuvalle omistetuista museoista, valokuvista museoiden kokoelmissa sekä valokuvasta taiteen ja dokumentoinnin muotona. 

MUSEO 4 ilmestyy 2.12. (ilmoitusvaraukset 27.10. mennessä)
Vuoden viimeisen lehden teema on identiteetti. Identiteetit syntyvät vuorovaikutuksessa ympäröivään maailmaan ja ovat jatkuvassa muutoksen tilassa. Numerossa tuodaan esiin, millaisia tarinoita museot ja museoihmiset kertovat identiteetistä. 

Varaa ilmoitustilaa koko vuodeksi ja käytä hyödyksesi toistoalennukset

Saat sitä suuremman alennuksen ilmoitushinnoista, mitä useammasta lehdestä varaat ilmoituksen. Voit valita sopivimman ilmoituskoon joka lehdestä.

  • Kun varaat ilmoitustilaa Museo-lehden numeroiden jokaisessa näyttelyliitteessä, saat 25 % alennuksen ilmoitushinnoista.
  • Kun ilmoitat kolmessa Museo-lehden numeroiden näyttelyliitteessä, alennuksesi on 20 % ilmoitushinnoista.
  • Kun ilmoitat kahdessa Museo-lehden numeroiden näyttelyliitteessä, alennuksesi on 15 % ilmoitushinnoista.

MUSEO-lehden mediakortista löydät ilmoitusten koot ja hinnat. Varaa ilmoitustilaa Museo-lehden näyttelyliitteestä helposti sähköisesti. Ilmoitustilaa voi varata keralla kaikista Museo-lehden näyttelyliitteistä, jolloin sinun ei tarvitse muistaa deadlineja.

MUSEO-lehden näyttelyliitteessä näyttelyt ja tapahtumat tavoittavat niin museoasiakkaat kuin museoammattilaisetkin.

Lisätietoja
Yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen, p. 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi 21.1.2022 asti ja sen jälkeen järjestökoordinaattori Heta Hedman, p. 044 4300 703, heta.hedman@museoliitto.fi.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä