Hae sivustolta

EU:n kulttuuriohjelman julkinen kuuleminen

Euroopan komission syyskuussa käynnistämä laaja julkinen kuuleminen koskee tulevaa EU:n kulttuuriohjelmaa (2014-). Julkiseen kuulemiseen voi virallisesti osallistua 15.12.2010 saakka.

Julkisen kuulemisen kysymykset liittyvät 3 teemaan, joita toivomme teidän miettivän edustamanne kentän näkökulmasta kokouskeskustelun pohjaksi. Teemat ovat:

- ohjelmatavoitteet: miten uuden ohjelman 3-4 keskeisintä painopistealuetta pitäisi määritellä?
- tukimuodot: kuinka tärkeää on esimerkiksi Euroopan ulkopuolisten maiden kanssa tehtävän yhteistyön tukeminen?
- nykyisen Kulttuuri-ohjelman hanketyypit ja hallinnolliset käytännöt: onko esimerkiksi 50 % tuki riittävä vai pitäisikö prosenttiosuutta kasvattaa uudella ohjelmakaudella?

Julkiseen kuulemiseen voi virallisesti osallistua 15.12.2010 saakka täyttämällä sähköisen kuulemisasiakirjan komission verkkopalvelussa osoitteessa: http://ec.europa.eu/culture/our-programmes-and-actions/doc2805_en.htm

Suomen museoliitto 30.11.2010