Hae sivustolta

Museo 2015 -hankkeessa uusi suunnittelija

Kuva: Tuuli Rajavuori/SML

FM Sampsa Heinonen on aloittanut suunnittelijana Museo 2015 -hankkeessa.

Museo 2015 -hankkeeseen Sampsa siirtyy Journalistisesta kuva-arkistosta, jossa hän työskenteli ma. amanuenssina. Hän on työskennellyt myös muissa kuva-arkistoihin ja digitointiin liittyvissä tehtävissä muun muassa Helsingin kaupunginmuseossa ja Keski-Uudenmaan paikallismuseoissa. Filosofian maisterin tutkinnon Sampsa on suorittanut Helsingin yliopistossa pääaineenaan yleinen historia.

Museo 2015 -hankkeen suunnittelijan päätehtävät liittyvät uuden kokoelmahallintajärjestelmän käyttöönottoon, lähinnä järjestelmän testaukseen ja datan siivoukseen.

"Museo 2015 -hanke on museoalan kannalta merkityksellisen hanke ja on erittäin kiinnostavaa olla siinä mukana", Sampsa Heinonen kertoo ensimmäisenä työpäivänään. "Odotan innolla uusia, haastavia työtehtäviä", hän lisää.

Yhteystiedot:
Suunnittelija Sampsa Heinonen, sampsa.heinonen(a)nba.fi, puh. 040 128 6074