Hae sivustolta

Museokortti-järjestelmään liittymisen sopimukset museoille

Suomen museoliitto rakentaa ja organisoi Museokortti-järjestelmää. Suomen museoliiton hallitus hyväksyi kokouksessaan 22.10.2014 Museokortti-järjestelmään liittymisen yleiset sopimusehdot.

Sopimusehdot lähetetään Suomen museoliiton jäsenmuseoille postilla noin viikon kuluessa. Sopimusehtojen mukana museot saavat sopimuslomakkeen, jonka palauttamalla museo ilmoittautuu Museokortti-museoksi.

Museoiden odotetaan lähettävän allekirjoitetut sopimukset Suomen museoliittoon 3.12.2014 mennessä. Jos sopimuksia palautuu riittävästi, Suomen museoliiton hallitus tekee joulukuun kokouksessaan päätökset Museokortti-järjestelmän rakentamiseen liittyvien investointien tekemisestä. Museokortin hinnaksi päätettiin 54 euroa.

Tavoitteena on, että Museokortti tulee myyntiin keväällä 2015.

Lisätietoja: pääsihteeri Kimmo Levä, 040 166 2816, kimmo.leva(at)museoliitto.fi

Suomen museoliitto 23.10.2014