Skip to content

Museoliitto

15.4.2024

Rakennustutkija

Lappeenrannan museot hakee rakennustutkijaa sijaisuuteen ajalle 24.6.2024-31.12.2025.

Hakuaika

30.4.2023 klo 12.00 mennessä

Sijainti

Lappeenranta

Työnantaja

Lappeenrannan museot

Työsuhteen muoto

Määräaikainen sijaisuus

Tule meille töihin, eläväiseen Lappeenrantaan, 73 000 asukkaan kansainväliseen yliopistokaupunkiin!

Lappeenrannan museot on yksi maamme alueellisista vastuumuseoista. Toimipisteemme (Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan taidemuseo, Ratsuväkimuseo ja Wolkoffin talomuseo) sijaitsevat historiallisesti ainutlaatuisen linnoituksen alueella Saimaan rannalla. Toiminta-alueemme on Etelä-Karjalan maakunta sekä Kymenlaakso alueellisen taidemuseotehtävän osalta. Lappeenrannan museoiden toimintakulttuuri perustuu monialaisuuteen ja yhdessä tekemiseen, ja tarjoamme siihen monipuolisen ja osaavan 27-jäsenisen työyhteisön.

Määräaikaisen rakennustutkijan tehtäviin kuuluvat rakennusperinnön hoitoon ja -suojeluun liittyvät asiantuntija- ja viranomaistehtävät, neuvottelut, kulttuuriympäristökasvatus ja rakennetun ympäristön hoitoon liittyvät hankkeet ja tietopalvelu. Rakennustutkija kuuluu museon kokoelmat ja tutkimus -yksikköön.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, tehtävään soveltuvia opintoja, kulttuuriympäristöjen hoitoon liittyvää työkokemusta, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä viestintäosaamista. Eteläkarjalaisten kulttuuriympäristöjen tuntemus luetaan eduksi.

Toivomme sinulta myös kiinnostusta rakennettuun ympäristöön ja halua vaalia eri-ikäistä rakennettua kulttuuriperintöä sekä ymmärrystä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten korjausrakentamisesta.

Monipuolinen ja vaativa tehtävä edellyttää sinulta kykyä rakennetun ympäristön kulttuurihistorialliseen arvottamiseen ja valmiutta tuottaa museon viranomaislausuntoja nopeallakin aikajänteellä, mutta myös halua toiminnan kehittämiseen ja toimimista sidosryhmien ja asiakkaiden parissa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, sekä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Työ on rakennustutkijan sijaisuus ajalla 24.6.2024-31.12.2025 tai enintään siihen asti, kunnes vakinainen rakennustutkija palaa työhön.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Hakemuksen tulee olla perillä perjantaina 30.4.2023 klo 12.00 mennessä.

<a href="https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/maaraaikainen-rakennustutkijan-sijainen-lappeenrannan-museoihin-595800/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>Haku Kuntarekryn kautta

Hakuavain 595800

Lisätiedot:

Miikka Kurri

Intendentti, kokoelmat ja tutkimus

puh. 040 531 0424, miikka.kurri@lappeenranta.fi