Skip to content

Museoliitto

22.6.2022

Varaa ilmoitustilaa syksyn MUSEO-lehdestä!

Varaa ilmoitustilaa museoalan ainoassa printtimediassa ja kerro mitä teidän museossanne tapahtuu syyskaudella!

Syksyn MUSEO-lehden teemana on Valokuva. Teemanumero kertoo valokuvalle omistetuista museoista, valokuvista museoiden kokoelmissa sekä valokuvasta taiteen ja dokumentoinnin muotona. Ilmoita 16.9. ilmestyvässä MUSEO-lehdessä!

Varaa ilmoitustilaa museoalan ainoassa printtimediassa ja kerro mitä teidän museossanne tapahtuu syyskaudella!

MUSEO-lehden näyttelyliite on toivottu tiedonlähde museoiden näyttelytarjonnasta. Palautteen mukaan museokävijät lukevat MUSEO-lehden näyttelyliitettä ja näyttelyistä halutaan tietää myös etukäteen. 

MUSEO-lehti ilmestyy myös digitaalisena julkaisuna Lehtiluukku-palvelussa, jonka kautta lehti on entistä helpommin saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. 

Varaa ilmoitus ja hyödynnä toistoalennukset

MUSEO 3/2022 ilmestyy 16.9. Ilmoitusten varaukset tulee tehdä 18.8. mennessä ja aineistot toimittaa 29.8. mennessä (huom! aineiston toimituspäivä aikaistunut).

Saat sitä suuremman alennuksen ilmoitushinnoista, mitä useammasta lehdestä varaat ilmoituksen. Voit valita sopivimman ilmoituskoon joka lehdestä. 

MUSEO-lehden näyttelyliitteen mediakortista löydät ilmoitusten koot ja hinnat. Varaa ilmoitustilaa MUSEO-lehden näyttelyliitteestä helposti sähköisesti. Ilmoitustilaa voi varata kerralla useammista lehden liitteistä, jolloin sinun ei tarvitse muistaa deadlineja. 

Vuoden 2022 muut numerot:

MUSEO 4 ilmestyy 2.12. teemalla IDENTITEETTI (ilmoitusvaraukset 27.10. mennessä)

Lisätietoja:

Järjestökoordinaattori Heta Hedman (12.8.2022 saakka)
heta.hedman@museoliitto.fi
puh. 0444300703

Järjestökoordinaattori Kirsti Ruissalo (15.8.2022 alkaen)
kirsti.ruissalo@museoliitto.fi
puh. 0444300721

Voisit olla myös kiinnostunut näistä