Skip to content

Museoliitto

1.10.2013

Aika päivittää Museoliiton näyttelykalenteri!

Suomen museoliitto ylläpitää Näyttelykalenteria jäsenmuseoidensa ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista osoitteessa www.museot.fi/nayttelykalenteri Vuosittain kalenterista löytyy satoja näyttelyitä. Näyttelykalenterin perusteella kootaan myös Museo-lehdessä julkaistavat näyttelytiedot.

Museo-lehden numeron 4/2013 yhteydessä ilmestyy Museoiden talvinäyttelyt -ilmoitusliite. Lehti ilmestyy 22.11.2013. Siksi toivomme museoiden päivittävän Näyttelykalenteriin joulukuussa 2013 sekä tammi-maaliskuussa 2014 avautuvien vaihtuvien näyttelyiden tiedot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2013.

Vaikka koko ensi vuoden yksityiskohtainen näyttelyohjelma ei olisikaan vielä varmistunut, kannattaa alustavatkin tiedot syöttää kalenteriin. Tietoja voi tarkentaa, lisätä ja päivittää näyttelykalenterin verkkoversioon läpi vuoden.

Näyttelykalenteri ja Museohaku ovat Museoliiton verkkosivujen suosituimmat osiot. Museoliiton kokoamaa aineistoa museoista ja niiden järjestämistä tapahtumista jaetaan myös ulkopuolisille tahoille. Samaa tietokantaa käytetään myös Näyttelykalenterin kännykällä käytettävässä mobiiliversiossa. Suosittelemme lämpimästi kuvien lisäämistä näyttelytietojen yhteyteen. Muistathan myös Näyttelykalenterin englanninkielisen version!

Näyttely- ja tapahtumatietojen päivitystyökalu löytyy osoitteesta www.museot.fi/nayttelykalenteri/login

Näyttelykalenteri on Suomen museoliiton jäsenpalvelu ja avoin kaikille jäsenmuseoille. Näyttelykalenteriin liittyviin kysymyksiin vastaa projektisuunnittelija Tuuli Rajavuori, p. 0444 300 704, tuuli.rajavuori(a)museoliitto.fi. Häneltä voi kysyä tarvittaessa myös unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä