Skip to content

Museoliitto

17.1.2017

Ilmoitus Museo-lehdessä kannattaa

Uudistuva Museo-lehti tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa museoiden asiakkaat neljä kertaa vuodessa. Museo-lehti ilmestyy vuonna 2017 helmikuun 24. päivä (teemana pelit), 2.6. (teemana taide), 22.9. (teemana ruoka) ja 24.11. (teemana muoti). Joka lehdessä on ajankohtainen näyttelyliite. Ilmoitusmyynti on parhaillaan käynnissä vuoden ensimmäiseen numeroon.

Miksi ilmoitus Museo-lehden näyttelyliitteeseen?

 
Museo-lehden näyttelyliite on kävijöille tärkeä tietolähde museoiden näyttelytarjonnasta. Saamamme palautteen mukaan Museo-lehtiä luetaan, ja näyttelyistä halutaan tietää etelästä pohjoiseen ja lännestä itään.
 
Ilmoituksenne Museo-lehdessä saavuttaa museoiden kanta-asiakkaat ja toimii myös kiinnostuksen herättäjänä uusille asiakkaille museot.fi- ja museoliitto.fi-nettisvuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Näyttelyliite kulkee mukana matkoilla, ja selattavaa verkkojulkaisua on näppärä lukea myös mobiililaitteista.
 
Aikakausmedian markkinointi- ja tutkimuspäällikkö Outi Sonkamuotka kirjoittaa Markkinointi & mainonta -lehden blogissa 15.12.2016:

’Mainokset printissä huomataan entistä paremmin, lehtien lukuaika on pidentynyt ja aikakauslehtien lukijoista entistä suurempi osa on hyvin toimeentulevia = kulutuskykyisiä. Kun tähän yhdistetään tieto, että aikakauslehtiin sijoitetut mainoseurot kasvattavat myyntiä medioista eniten on vaikea perustella, miksi printillä ei olisi tulevaisuutta mainostajan paletissa.’

Museo-lehden jakelu

Museo-lehti jaetaan Suomen museoliiton jäsenmuseoille sekä niiden henkilökunnalle ilmaiseksi. Lehden tilaajina on yhteisöjä Suomessa ja ulkomailla sekä suuri ja yhä laajeneva joukko yksityisiä henkilöitä (= museoasiakkaita). Museoliitto toimittaa lehteä myös omille sidosryhmilleen sekä jakoon kirjastoille ja matkailutoimistoihin. Museo-lehti julkaistaan kokonaisuudessaan myös verkkoversiona.
 
Varmista näkymisesi Museo-lehden vuoden ensimmäisessä numerossa 27.1.2017 mennessä
 
Ilmoitustilaa varataan nettisivuiltamme tulostettavalla varauslomakkeella, josta löytyvät ilmoituskoot ja -hinnat. Lomakkeen löydät tästä.
 
Kysy lisää Museo-lehden ilmoitusmyynnistä yhteistyökoordinaattori Helena Piipposelta, puh 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä