Skip to content

Museoliitto

18.3.2015

Ilmoitustilaa tarjolla Museo-lehden näyttelyliitteisiin

Museo-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja lehden yleisönumerot MuseoKesä ja MuseoTalvi julkaistaan myös selattavina verkkojulkaisuina. Molemmissa yleisönumeroissa julkaistaan näyttelyliitteet, joihin kutsumme museoita ilmoittamaan näyttelyistään ja tapahtumistaan.

MuseoKesä-lehti ilmestyy 15.5. ja sen teema on rakkaus ja museoiden kesänäyttelyt. MuseoTalvi-lehden teemana on futurismi ja museoiden talvinäyttelyt. Lehti ilmestyy 27.11.

Miksi ilmoitus Museo-lehden Näyttelyliitteisiin?
Museo-lehden näyttelyliite on kävijöille tärkeä tietolähde museoiden näyttelytarjonnasta. Näyttelyliite tavoittaa parhaiten aktiiviset museokävijät, joita Suomen museoliiton kävijätutkimuksen mukaan on suuri osa museokävijöistä: 87 prosenttia vierailee vuosittain enemmän kuin yhdessä museossa. Museokävijä 2011 -tutkimuksen mukaan noin 200 000 suomalaista vierailee museoissa vuosittain vähintään viisi kertaa. Tätä kävijäryhmää kanttaa odottaa käymään omassa museossa ja myös muissa museoissa, sillä on kaikkien etu kun museokäynnit lisääntyvät.
Museoiden uutuustuote Museokortti – Kaikkien aikojen kortti tulee myyntiin toukokuussa lähes 200 museoon. Kiinnostus museokorttia ja museoita kohtaan on ollut huomattavaa sekä suuren yleisön että median keskuudessa. Museokortin ostavat asiakkaat ovat varmuudella kiinnostuneita museoista ja niiden näyttelyistä.
Ilmoituksenne Museo-lehden yleisönumeroissa saavuttaa museoiden kanta-asiakkaat ja se toimii myös uusien asiakkaiden kiinnostuksen herättäjänä sekä museoissa, museot.fi- ja museoliitto.fi-nettisvuilla ja sosiaalisessa mediassa.
Ilmoitustilaa molemmista lehdistä voi varata netistä tulostettavalta varauslomakkeella, josta löytyy ilmoituskoot ja -hinnat. Lomakkeen löydät täältä.
Tulosta, täytä ja palauta tai skannaa lomake 27.3.2015 mennessä Suomen museoliittoon, Annankatu 16 B 50 00120 Helsinki tai s-posti museoliitto@museoliitto.fi
Lisätietoja: yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen puh. 0444 300 701, s-posti helena.piipponen@museoliitto.fi.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä