Skip to content

Museoliitto

18.10.2016

Ilmoitustilaa varattavissa MuseoTalvi-lehdestä

Museoliiton marraskuussa järjestettävän Tiedottajapäivän teema on Yhdessä enemmän. Tule tekemään sanoista totta ja ilmoita museosi näyttelyistä ja tapahtumista Museo-lehden yleisönumerossa MuseoTalvi!

Toimi heti! Varmista näkymisesi 21.10.2016 mennessä.

MuseoTalvi-lehti ilmestyy 25.11., ja sen teemoina ovat pyhyys ja talvinäyttelyt. Pyhyyttä esitellään mm. museoiden pyhien esineiden kautta. Museon oma ilmoitus tai museoruutu takaavat parhaan näkyvyyden lehdessä ja sähköisessä verkkojulkaisussa. Ilmoituskoot ja -hinnat sekä tekniset tiedot löytyvät tiedotteen loppuun linkitetystä ilmoitusvarauslomakkeesta, jolla voit varata sopivan ilmoitustilan. Jos aika on kortilla tai rahat vähissä, varaa ainakin museoruutu. Museoruutu kootaan toimituksessa.

Museo-lehden yleisönumeroiden näyttelyliitteissä näkyvyys samaan hintaan printti- ja verkkomediassa

Marraskuussa ilmestyvässä MuseoTalvi-lehdessä on museoiden ilmoitusten rinnalla talvikauden näyttelyiden tiedot helmikuulle 2016 saakka. Näyttelyliite julkaistaan myös verkkojulkaisuina Museoliiton www-sivuilla.

Museo-lehden yleisönumeroilla tavoitat potentiaalisimmat kävijät

Museo-lehden kaikki numerot jaetaan kaikille Suomen museoliiton jäsenmuseoiden työntekijöille, joiden lisäksi lehdellä on tilaajina mm. kirjastoja, yliopistoja ja yksityishenkilöitä. Olemme saaneet uuden lukijakunnan Museokorttiasiakkaista, jotka tilaavat lehden itselleen. Nämä asiakkaat haluavat tietää museoiden näyttelyistä ja tapahtumista ennakkoon, joten nyt on oikea aika ja paikka ilmoittaa näyttelyistänne MuseoTalvi-lehdessä. MuseoKesä-lehden asiakaspalautteissa näyttelyliitteestä sanottiin mm. näin:

”Kiitos vinkeistä museokesään 2016!”

’Koko museokavalkadi (Näyttelyliite) innosti taas uusiin kohteisiin eli lehti jäi säästöön.”

’Näyttelykalenteri Suomen museoista on hyvä! Sai vinkkejä!”

”Kiitos monipuolisesta ja mielenkiintoisesta lehdestä. Luin lähes kannesta kanteen ja lehden innoittamana matkaamme Kouvolaan.”

MuseoTalvi-lehden painos on 6 000–8 000 kpl. Lehti jaetaan ilmaiseksi kävijöille niissä museoissa, jotka varaavat ilmoitustilaa lehdistä. MuseoTalvi-lehden ilmoitushintaan liittyen saatte lehtiä omaan käyttöönne 50-500 kpl. Näyttelyliitteeseen painetaan kaikkien jakelupaikkojen käyntiosoitteet, joissa yleisönumeroita on saatavana. Suomen museoliitto jakaa lehteä aktiivisesti omissa tilaisuuksissaan koko talvikauden 2016–2017. Lehti lähetetään kansanedustajille, ja sitä tarjotaan jakoon matkailutoimistoihin ja kirjastoihin. 

Tervetuloa näkymään Museo-lehden yleisönumeroissa ja innostamaan yhä laajenevaa kävijäkuntaa

Museokortti on tuonut valtavan määrän uusia asiakkaita ja varsinkin käyntejä museoihin. Museo-lehden näyttelyliite on kävijöille tärkeä tietolähde museoiden näyttelytarjonnasta. Museokortin omistajia on yli 70 000, ja he haluavat nähdä näyttelynne.

Varaa ilmoitustilaa lomakkeella, jonka löydät täältä: http://museoliitto.fi/doc/museo-lehti/Museo-nayttelyliite2016Syksy.pdf.

Tulosta, täytä ja palauta tai skannaa lomake 21.10.2016 mennessä Suomen museoliittoon, osoitteeseen Annankatu 16 B 50, 00120 Helsinki
tai sähköpostilla museoliitto@museoliitto.fi

Lisätietoja: yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen puh. 0444 300 701 helena.piipponen@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä