Skip to content

Museoliitto

18.9.2014

Kysyttävää Museokortista? Osallistu webinaariin!

Suomen museoliiton hallitus päätti 12.9.2014 pitämässään kokouksessa perustaa Museokortti-järjestelmän ja siirtyä Museokortin suunnittelusta toteutusvaiheeseen. Museoliitto järjestää kaksi webinaaria, joissa keskustellaan Museokortista museoalan kesken.

Syksyn 2015 aikana tavoitteena on saada Museokorttijärjestelmään mukaan niin monta museota kuin mahdollista. Tavoitteena on, että ainakin kaikki ammatillisesti hoidetut ja Suomen museoliiton jäsenmuseot liittyisivät järjestelmään. Jokainen museo tekee kuitenkin asiasta luonnollisesti itsenäisen ratkaisun.

Tällä hetkellä Museokorttiin liittyvät sopimuspaperit ovat valmisteilla ja ne lähetetään kaikille Suomen museoliiton jäsenmuseoille syksyn aikana. Tavoitteena on, että voimme lanseerata Museokortin kuluttajille vuoden 2015 aikana – mieluiten ennen kesäsesonkia.

Miten Museokortti etenee?

Järjestämme Museokortista kaksi esittely- ja keskusteluwebinaaria. Ensimmäinen pidetään 3.10. klo 10-12 ja toinen 7.10. klo 14-16. Toivomme webinaareihin mahdollisimman laajaa osallistumista museoista, erityisesti näyttelyjen markkinoinnista ja myynnistä vastaavia sekä järjestelmään liittymisesta päättäviä. Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen webinaariin perjantaina 3.10. klo 10-12
Ilmoittautuminen webinaariin tiistaina 7.10. klo 14-16

Museoliiton pääsihteeri Kimmo Levä vastaa mielellään Museokorttiin liittyviin lisäkysymyksiin myös sähköpostilla ja puhelimitse.

Lisätietoja: Kimmo Levä, puh. 040 166 2816 tai kimmo.leva(at)museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä