Skip to content

Museoliitto

16.1.2012

Museo-lehden jakelu laajentuu

Museo-lehden jakelu laajentuu vuoden 2012 alussa siten, että lehti lähetetään vastaisuudessa Suomen museoliiton jäsenmuseoiden henkilökunnalle työosoitteisiin Soimu – Museoalan puhelinmuistion mukaisesti. Uudistuksella kehitetään Museoliiton tiedonvälitystä entistä kattavammaksi.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Numerot 1 ja 3 suunnataan museoalan ammatillisiin kysymyksiin. MuseoKesä ja MuseoTalvi -numerot ilmestyvät puolestaan laajalevikkisinä museoiden asiakaslehtinä, joissa kerrotaan muun muassa näyttelyistä ja muista yleisötapahtumista.

Laajentuvan jakelun lisäksi Museo-lehti uudistuu ilmoitusliitteiden osalta. Kevään ja syksyn ammattinumeroista löytyy uusi Markkinapaikka-liite, johon kootaan museoalalle palveluita ja tuotteita tarjoavien yritysten mainoksia. Yleisönumeroiden (2 ja 4) ilmoitusliite tulee sisältämään vanhaan tapaan museoiden ilmoituksia, mutta pitää tulevaisuudessa sisällään myös laajemman näyttelykalenterin kesän ja talven tapahtumista museoissa.

Museo-lehti ilmestyy vuonna 2012 seuraavasti:

  • Nro 1, teemana Tekniikka, ilmestyy 24.2.2012
  • Nro 2, teemana Design, ilmestyy 11.5.2012
  • Nro 3, teemana Business, ilmestyy 14.9.2012
  • Nro 4, teemana Kotimuseot, ilmestyy 23.11.2012

Juttuehdotukset ja -ideat ovat tervetulleita!

Museo-lehteen liittyvissä kysymyksissä Teitä palvelee tiedottaja Janne Saavalainen. Tilaajarekisteriä ylläpitää yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä