Skip to content

Museoliitto

9.8.2018

Museo-lehti avaa syksyn näyttelykauden museoasiakkaille

Museokortin tekemän asiakastutkimuksen mukaan kulttuurielämysten etsiminen kotimaassa kasvattaa suosiotaan. Tähän haasteeseen vastaavat museot kiitettävästi, sillä uusia näyttelyitä avautuu museoissa kuukausittain ympäri Suomen.

Ilmoitusmyynti Museo-lehden numeroon 3/2018 on käynnissä

Museo-lehti on ainoa Suomessa ilmestyvä museoalan lehti, jossa kerrotaan museoasioista ja näyttelyistä pintaa syvemmältä. Museo-lehti tarjoaa luettavaa kaikille museoiden palveluista kiinnostuneille, niin museoammattilaisille kuin museoasiakkaillekin. Museo-lehden syyskauden numero Museo 3/2018 ilmestyy 14.9., ja sen teema on musiikki sekä syksyn näyttelyt ja tapahtumat.
 
Museo-lehden ilmoitustilan varaat nyt kätevästi netissä
 
Varaa ilmoitustilaa Museo-lehden näyttelyliitteestä kätevästi nettivarauslomakkeella. Kun teet ilmoitusvaraukset molempiin syksyn aikana ilmestyviin numeroihin, saat 15 % alennuksen kummankin lehden ilmoitushinnoista. Ilmoitusvaraukset Museo-lehteen 3/2018 on jätettävä 14.8.2018 mennessä.
 
Kysy lisää Museo-lehden ilmoitusmyynnistä: yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen, puh 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä