Skip to content

Museoliitto

12.4.2017

Museo-lehti uudistuu: uusi graafinen ilme ja ilmoitustilavaraukset

Museo-lehden uudistuminen jatkuu. Uusi Graafinen ilme näkyy kesäkuun 2. päivä ilmestyvässä numerossa 2/2017.

Lehden uudistuminen näkyi jo tämän vuoden ensimmäisessä numerossa sisällöllisesti, ja uudistunut ulkoasu näkyy kesäkuussa ilmestyvässä Museo-lehdessä. Vuoden 2017 aikana Museo-lehdestä tehdään museoiden yhteinen asiakaslehti, joka tarjoaa luettavaa kaikille museoiden palveluista kiinnostuneille. Museo-lehti tuo aikaisempaa vahvemmin esiin museoiden monipuolisen näyttely- ja tapahtumatarjonnan unohtamatta kuitenkaan taustalla tehtävää kokoelma- ja tutkimustyötä.

Uudistuvaa Museo-lehteä tehdään laajenevalle joukolle museoiden asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita museoiden näyttelytarjonnasta ja sisällöistä. Uudistuksen myötä lehden joka numerossa ilmestyy museoiden näyttelyistä ja tapahtumista kertova näyttelyliite. Aiemmin näyttelyliitteet ilmestyivät vain kahdessa numerossa.

Ilmoitusmyynti Museo-lehden kesänumeron ilmoitusliitteisiin on käynnissä

Ilmoitusten osalta Museo-lehden konseptimuutos tarkoittaa sitä, että museoilla on entistä enemmän mahdollisuuksia tuoda ajankohtaisia näyttelyitä ja tapahtumia esiin Museo-lehden näyttelyliitteissä keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella. Kesäkuussa ilmestyvän lehden teema on taide, jota käsitellään sekä suurta yleisöä että museoammattilaisia kiinnostavalla tavalla. Lehdessä on artikkeleita muun muassa taideväärennöksistä, taidenäyttelyistä kulttuurihistoriallisessa museoissa ja museoiden kanta-asiakkaista sekä paljon muuta näyttelyitä unohtamatta.

Museo-lehden ulkoasun uudistuksen myötä näyttelyliitteen ilmoituskoot muuttuvat, ja uutena ilmoitusmuotona tulee teksti-ilmoitus, joka korvaa aikaisemman museoruutukonseptin. Ilmoitusten kokovalikoimaa on muokattu ja lisätty monipuolisemmaksi. Lisäksi ilmoitustilaa voi varata lehden 2. ja 3. kannesta ja takakannesta koko sivun ilmoituksina.

Varmista näkymisesi 5.5. mennessä Museo-lehdessä 2/2017

Varaa ilmoitustilaa Museo-lehden näyttelyliitteestä, jonka mediakortti löytyy tästä: http://museoliitto.fi/doc/museo-lehti/Museo-mediakorttinayttelyliite2017.pdf.

Saatte samaan hintaan näkyvyyden verkkojulkaisussa, minkä lisäksi teillä on mahdollisuus saada toistoalennus 15 %, kun otatte ilmoituksen kahteen tai useampaan Museo-lehteen.

Lisätietoja Museo-lehden ilmoitusmyynnistä antaa yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen, 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi. Museo-lehden konseptiuudistuksesta vastaa viestintäpäällikkö Tuuli Rajavuori, 044 4300 704, tuuli.rajavuori@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä