Skip to content

Museoliitto

12.4.2015

Museokortti käyttöön 5. toukokuuta — tietopaketti museoiden edustajille

Kaikkien aikojen kortti — Museokortti — otetaan käyttöön sopivasti vapun jälkeen, tiistaina 5. toukokuuta. Käynnistysvaiheessa mukana on lähes 200 museokohdetta.

1. KAIKKI MUSEOKORTTI-KOHTEET

Kattava lista Museokortti-museoista ja -kohteista: Museot.fi/museokortti. Tämä on se Museokortti-osoite, jota museokävijöille ja yleisön edustajille kannattaa jakaa. Museot.fi -sivustoa päivitetään uuteen uskoon julkistuspäivään mennessä, mutta jo nyt sinne voi huoletta linkittää.

2. TIETOA, OHJEITA, DIGIMATERIAALIA

Kaikki museoiden käyttöön tarkoitettu digitaalinen markkinointimateriaali, ohjeet ja muu tieto kerätään kootusti osoitteeseen Museoliitto.fi/museokorttitietoa. Tallentakaa tämä linkki, päivitämme sivua jatkuvasti.

3. MUSEOKORTTI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Museokortti löytyy nyt Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Seuratkaa Museokorttia ja kannustakaa muitakin jakamaan lähes 200 museon yhteistä ilosanomaa. Hyviä hashtageja ovat #museokortti ja #museot.

Facebook: Facebook.com/museokortti
Twitter: Twitter.com/museokortti
Instagram: Instagram.com/museokortti

4. NÄKYVYYSMATERIAALIT

Museoihin toimitettavaa näkyvyysmateriaalia (Museokortti-esite, ovitarra jne.) toteutetaan parhaillaan. Kerromme faktoja toimitusaikataulusta heti, kun niitä itse saamme.

5. USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Aivan uutta tuotetta rakennettaessa törmää yllättäviin kysymyksiin, tilanteisiin ja ongelmiin, joten avasimme Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ) -sivun. Sen lopussa on kommenttipalsta, jossa voitte kysyä Museokortista aivan mitä tahansa. Luettehan ensin jo aiemmin kirjoitetut vastaukset. Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman nopeasti.

Jos vastausta ei löydy listalta, museoiden yhteyshenkilö Salla Hänninenauttaa ja neuvoo mielellään.

Salla Hänninen
0444 300 706
etunimi.sukunimi@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä