Skip to content

Museoliitto

9.2.2016

Museoliiton koulutus- ja kehittämispalveluiden Museo 2015 -jatkohanke esittäytyy

Museoviraston alaisuudessa toiminut Museo 2015 -hanke sai vuoden alussa uuden kodin Museoliitosta. Hankkeen työntekijöistä kolme siirtyi Museoliiton palvelukseen osaksi koulutus- ja kehittämistiimiä, ja kesään saakka he työskentelevät Museo 2015 -jatkohankkeena. Kaikkien kolmen työntekijän kevät kuluu pääasiassa MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmän pilotoinnin parissa.


Leena Furu-Kallio

Leena Furu-Kallio on filosofian maisteri kansatieteestä. Hän on työskennellyt Museo 2015 -hankkeessa hankkeen aloittamisesta lähtien. Furu-Kallion vastuulla on muun muassa yhteydenpito järjestelmätoimittaja zetcom Ltd:in ja pilottimuseoiden kanssa, järjestelmän testaus ja standardeja noudattavien, yhdenmukaisten luettelointikäytäntöjen varmistaminen.

Furu-Kallioon voi olla yhteydessä kun asia koskee yleisesti MuseumPlus RIAa, Museoiden luettelointiohjetta tai luetteloinnin kehittämisen kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä.

leena.furu(a)museovirasto.fi
puh. 0295 33 6146

Sampsa Heinonen

Sampsa Heinonen on koulutukseltaan filosofian maisteri yleisestä historiasta, ja hän on työskennellyt Museo 2015 -hankkeessa syksystä 2014. Hän huolehtii kokoelmahallintajärjestelmän kehitystyöhön, käyttöönottoon ja myöhemmin myös ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Heinonen tekee myös yhteistyötä Museoliiton viestintäpalveluiden kanssa hankkeen asioissa. Heinoseen voi olla yhteydessä, kun mieltä askarruttavat aineistojen siirtoon ja järjestelmän toiminnallisuuksiin liittyvät kysymykset.

sampsa.heinonen(a)museovirasto.fi
puh. 0295 33 6074

Pekka Korhonen

Pekka Korhonen on filosofian maisteri tietojenkäsittelytieteestä. Hän on työskennellyt Museo 2015 -hankkeessa kesästä 2013. Korhosen vastuulla ovat kokoelmahallintajärjestelmän käyttöönottoon liittyvät tehtävät ja museoiden aineistojen tuonti uuteen kokoelmahallintajärjestelmään. Häneen voi olla yhteydessä hankkeen asioihin liittyvissä teknisisissä kysymyksissä.

pekka.korhonen(a)museovirasto.fi
puh. 0295 33 6144

Museo 2015 -jatkohankkeen asioista tiedotetaan jatkossa Museoliiton sivuilla ja uutiskirje Juliuksessa.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä