Skip to content

Museoliitto

6.10.2021

Oletko MUSEO-lehden lukija? Vastaa lukijakyselyyn ja voit voittaa palkintoja!

Haluamme tehdä entistä parempaa MUSEO-lehteä, joka palvelee kaikkia lukijoitamme. Jos olet lukija, kerro meille, miten viihdyt MUSEO-lehden parissa? Mistä erityisesti pidät? Mitä toiveita sinulla on lehden suhteen? Vastaamalla MUSEO-lehden lukijakyselyyn 2021 autat meitä kehittämään MUSEO-lehteä edelleen.

Vastaa lukijakyselyyn verkossa 15.10.2021 mennessä. Arvomme kaikkien vastaajien kesken Museokortin (arvo 72 €) ja I love museums-tuotteita. Arvonta ja lahjan saaminen edellyttävät yhteystietojen antamista. Voit vastata myös anonyymisti, jolloin et voi osallistua arvontaan. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Vain kaikkiin kysymyksiin vastanneet huomioidaan tutkimuksessa, arvonnassa ja palkinnon lähettämisessä. 

MUSEO-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä museoihmisten aikakauslehti. Visuaalinen lukupaketti tarjoaa näkymiä museoiden kulissien taakse, kertoo uutuuksista, kansainvälisistä museokohteista ja mielenkiintoisista henkilöistä. Jokaisessa lehdessä paneudutaan syvemmin ajankohtaiseen teemaan, tutustutaan näyttelyihin, taiteilijoihin sekä museoiden työntekijöihin. Tilaa lehti osoitteessa museolehti.fi.

Lisätiedot:
MUSEO-lehden tuottaja
Jenna Honkanen
puh. 044 4300 704
jenna.honkanen@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä