Skip to content

Museoliitto

18.2.2013

Suomen museoliiton koulutuspalvelut uudistuvat

Museoliitto on ottanut käyttöön uuden, entistä kätevämmän ilmoittautumisjärjestelmän. Uutta ovat myös Museoliiton koulutuspalvelujen ilme ja tunnuslause, jotka on esillä ensimmäistä kertaa tällä viikolla julkaistavassa Museo-lehdessä.

Uudistusten yhteydessä Museoliitto lanseeraa ennakkovaraajan edun. Kaikissa koulutustilaisuuksissa on 1-2 viikkoa kestävä ennakkoilmoittautumisaika, jolloin yhden koulutuspäivän hinta on 150 euroa ja kahden koulutuspäivän hinta 250 euroa. Ennakkoilmoittautumisajan jälkeen normaalit koulutushinnat ovat 175 euroa yhdeltä päivältä ja 275 euroa kahden päivän tilaisuuksien osalta.

Uusi ilmoittautumisjärjestelmä ja hinnoittelu ovat käytössä ensimmäistä kertaa 21.3.2013 järjestettävän ajankohtaispäivän yhteydessä. Ajankohtaispäivän teema on ’Miljoona uutta kävijää’. Päivän aikana tarkastellaan, mitä museoiden pitäisi markkinoinnissaan ja viestinnässään tehdä, jotta jo tuleva sesonki on näyttelytoiminnassa aiempaa vilkkaampi ja kävijäluvut saadaan pysyvälle kasvu-uralle.

Otamme mielellään vastaan palautetta koulutuspalveluista!
 
Lisätietoja: koulutuspäällikkö Leena Tornberg, leena.tornberg(a)museoliitto.fi, puh. 040 534 6232

Voisit olla myös kiinnostunut näistä