Skip to content

Museoliitto

12.8.2021

Syyskauden ensimmäinen MUSEO ilmestyy 17.9.

Vaikka korona kurittaa yhä edelleen ja rajoittaa kansalaisten liikkumista, uskomme museoiden pysyvän auki ja ihmisten haluavan nauttia museoiden palveluista. Mielenkiintoiset näyttelyt, museoiden oheispalvelut, kahvilat ja museokaupat tarjoavat viihtymistä, aikaa ajatuksille ja oivalluksen iloa – arjen luksusta. Kerro MUSEO-lehden näyttelyliitteissä mitä teidän museonne voikaan tarjota museokävijöille. 

Syyskauden ensimmäisessä lehdessä sukelletaan kirjojen maailmaan. Kirjallisuus-teemanumero kertoo kirjailijoille omistetuista museoista, kirjallisuudesta aiheensa saaneista museoista ja kirjailijoista, joille museot ovat tärkeitä. Näyttelyvinkit antaa kirjailija Tuomas Kyrö. 

Vuoden viimeisen lehden teema on maailmalla. Kansainvälisyys on olennainen osa museotoimintaa. Yhteistyötä tehdään ulkomaisten kollegojen kanssa ja näyttelyt kiertävät maasta toiseen. 

Tule mukaan ja varaa ilmoitustilaa syyskauden MUSEO-lehdistä

Varaa ilmoitustilaa MUSEO-lehden näyttelyliitteestä helposti sähköisesti. Ilmoitustilaa voi varata kerralla molemmista syyskaudella ilmestyvistä MUSEO-lehden näyttelyliitteistä, jolloin sinun ei tarvitse muistaa deadlineja. MUSEO-lehden mediakortista löydät ilmoitusten koot ja hinnat.

  • MUSEO 3/2021 ilmestyy 17.9. ilmoitusvaraukset 19.8. ja aineisto 2.9. mennessä.
  • MUSEO 4/2021 ilmestyy 3.12. ilmoitusvaraukset 28.10. ja aineisto 11.11. mennessä.
  • Kun ilmoitat molemmissa syyskauden MUSEO-lehden numeroiden näyttelyliitteessä, annamme 15 % alennuksen molempien lehtien ilmoitusten hinnasta. Voit valita molempiin lehtiin minkä tahansa ilmoituskoon.

MUSEO-lehti ilmestyy myös digitaalisena näköislehtenä

MUSEO-lehti on ilmestynyt printtiversion lisäksi myös digitaalisena näköislehtenä numerosta 2/2020 lähtien Lehtiluukku-palvelussa. Palvelun kautta lehti on entistä helpommin saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Nyt jos koskaan kannattaa kertoa museonne sekä digitaalisista että kivijalassa olevista näyttelyistä ja palveluista MUSEO-lehdessä.

Lisätietoja Museo-lehden ilmoitusmyynnistä puh 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä