Skip to content

Museoliitto

8.8.2017

Syyskauden ensimmäinen Museo-lehti on tekeillä

Seuraava Museo-lehti ilmestyy syyskuun 22. päivä. Vuoden 2017 aikana Museo-lehdestä tehdään museoiden yhteinen asiakaslehti.

Uudistuksen tarkoituksena on tarjota luettavaa kaikille museoiden palveluista kiinnostuneille. Museo-lehti tuo entistä vahvemmin esiin museoiden monipuolisen näyttely- ja tapahtumatarjonnan, mutta myös taustalla tehtävä kokoelma- ja tutkimustyö on esillä joka numerossa.

Museo-lehden lukijaprofiilia laajennetaan museoammattilaisten ja asiantuntijoiden lehdestä museoalan aikakauslehdeksi, jota lukevat myös museoasiakkaat. Museokortin ansiosta Museo-lehden tilaajiksi ja lukijoiksi onkin tullut uusia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneista museoiden näyttelytarjonnasta ja sisällöistä. Uudistuksen myötä lehden joka numerossa ilmestyy museoiden näyttelyistä ja tapahtumista kertova näyttelyliite.

Ilmoitusmyynti Museo-lehden syksyn näyttelyliitteisiin on alkanut

Museo-lehden konseptimuutos antaa museoille mahdollisuuden ilmoittaa ajankohtaisia näyttelyitä ja tapahtumia näyttelyliitteissä neljä kertaa vuodessa.   • Syyskuussa ilmestyvän lehden teema on ruoka, jota käsitellään sekä suurta yleisöä että museoammattilaisia kiinnostavalla tavalla. Lehdessä on artikkeleita muun muassa ruuan tallentamisesta ja esittämisestä museoissa, ruokaan liittyvien museoiden esittelyjä, juttu museoiden kanta-asiakkaista sekä muita ajankohtaisia nostoja Vuoden museosta ja Vuosisadan museon valinnasta.
  • 

 Marraskuussa ilmestyvässä lehdessä teemana on muoti sekä talven näyttelyt ja tapahtumat. 


  • Museo-lehden ulkoasun uudistus toi myös muutoksia myös näyttelyliitteen ilmoituksiin. Uutena ilmoitusmuotona on teksti-ilmoitus, joka korvaa aikaisemman museoruutukonseptin. Ilmoitusten koot ovat lisääntyneet ja muuttuneet aiempaa monipuolisemmiksi, ja lisäksi ilmoitustilaa voi varata myös lehden 2. ja 3. kannesta ja takakannesta koko sivun ilmoituksina.

Varmista paikkasi Museo-lehdessä 25.8. mennessä

Varaa ilmoitustilaa Museo-lehden näyttelyliitteestä, jonka mediakortin löydät tästä.

Saatte samaan hintaan näkyvyyden verkkojulkaisussa, minkä lisäksi teillä on mahdollisuus saada toistoalennus 15 %, kun otatte ilmoituksen kahteen tai useampaan Museo-lehteen. 

Lisätietoja Museo-lehden ilmoitusmyynnistä antaa yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen, 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä