Skip to content

Museoliitto

23.11.2021

Työpaikkailmoitus: Järjestökoordinaattori Suomen museoliittoon

Onko hyvä asiakaspalvelu sinulle sydämen asia ja myös markkinointi tuntuu omalta jutulta? Oletko henkilö, jolla pysyvät monet langat käsissä kiireenkin keskellä? Innostutko uusista asioista mutta rutiinitkin sujuvat? Tule meille Museoliittoon järjestökoordinaattoriksi.

Suomen museoliitossa on haettavana vakinainen järjestökoordinaattorin tehtävä 1.1.2022 alkaen. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan vahvasti uudistuvassa valtakunnallisessa järjestössä. 

Järjestökoordinaattori työskentelee Museoliiton hallinto- ja tukipalvelutiimissä, joka vastaa toiminnan suunnittelusta ja johtamisesta, henkilöstö- ja taloushallinnosta, tietohallinnosta, tarvikkeiden ja tilojen hallinnasta sekä henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Tiimiä johtaa toimitusjohtaja. 

Järjestökoordinaattorin tehtäviä ovat

Liiton hallitustyön ja vuosikokousten järjestelyt
Asiakasrekisterien ylläpito ja kehittäminen
Museo-lehden ilmoitusmyynti
Museoliiton palveluiden markkinointi
Kokous- ja matkajärjestelyt
Sähköinen tiedonhallinta ja sen kehittäminen
Asiakaspalvelu
Toimitusjohtajan avustaminen muissa tehtävissä

Järjestökoordinaattorilta odotamme 

Soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi tradenomi
Sujuvaa englannin kielen taitoa, mielellään myös ruotsin kielen taitoa
Office-ohjelmien hallintaa
Työkokemusta vastaavista tehtävistä
Kiinnostusta museoalaan

Tarjoamme monipuolisen työn valtakunnallisessa järjestössä, joka toimii aktiivisesti myös kansainvälisellä museokentällä. Työaika on 36 h 15 min/viikko. Tarjoamme lounas- ja virike-edun sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Museoliiton toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Annankatu 16 B 50, 00120 Helsinki. 

Hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella, jossa on mukana palkkatoivomus sekä liitteenä cv. Lähetä hakemuksesi s-postilla helena.piipponen@museoliitto.fi viimeistään 7.12.2021. Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja ma. Leena Tokila leena.tokila@museoliitto.fi puh. 040 534 6232. Järjestämme haastattelut 13.—15.12.2021 joko etänä tai lähitapaamisena. 

Suomen museoliitto on museoalan keskusjärjestö, jonka tarjoaa jäsenyhteisöilleen edunvalvonta-, viestintä- ja koulutuspalveluita. Museoliitolla on 217 jäsenyhteisöä, jotka ylläpitävät yli 400 museokohdetta, joista yli 300 on ammatillisia museoita. Suomen museoliitto omistaa FMAC Oy:n, joka ylläpitää Museokortti-järjestelmää. Museoliitto-konserniin kuuluu myös Yhteinen Perintö Oy, joka tuottaa Digimuseo.fi -palvelun. Suomen museoliiton tehtävänä on auttaa museoita menestymään.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä