Skip to content

Museoliitto

16.1.2019

Vaikuttaminen, urheilu, luonto ja liikenne Museo-lehden erikoisteemat vuonna 2019

Museo-lehti ilmestyy entistä ehompana vuonna 2019. Lehteä on uudistettu voimakkaasti vuosien 2017 ja 2018 aikana ja sisällöllinen kehitys jatkuu yhä.

Museo-lehden sivumäärää on kasvatettu 40 sivusta 60 sivuun kehittämällä lehden ulkoasua, kasvattamalla juttujen ja muiden sisältöjen määrää sekä muokkaamalla juttutyyppejä lukijoiden toiveiden mukaisiksi. Uudistuksen tavoitteena on ollut tehdä Museo-lehdestä museoiden yhteinen asiakaslehti, joka tarjoaa luettavaa kaikille museoiden palveluista kiinnostuneille, niin museoammattilaisille kuin asiakkaillekin.

Asiakaspalautetta Museo-lehdestä

Suomen museoliitto teki Museo-lehden lukijakyselyn 14.9.–10.10.2018. Kyselyn perusteella Museo-lehden keskimääräinen lukija on 40–54-vuotias nainen Etelä-Suomesta. Tähän ikähaarukkaan osui 35 % vastaajista. Suurin osa muista vastaajista on 25–39- tai 55–69-vuotiaita lukijoita. Yleisövastaajista 56 % tilaa lehteä tai aikoo tilata lehden jatkossa. Keskimäärin yhtä lehteä lukee 3,5 lukijaa. Museoliiton jäsenmuseoiden työntekijät saavat lehden jäsenetuna ilmaiseksi nimellään museoonsa.

Museo-lehteen ollaan varsin tyytyväisiä. Lähes kaikkien mielestä lehdessä on kiinnostavia ja ajankohtaisia juttuja, joista saa ideoita museovierailuille. Avoimissa vastauksissa toivottiin erityisesti enemmän juttuja näyttelyistä, ajankohtaisten näyttelyiden vinkkipalstaa ja kattavampaa näyttelyliitettä/-kalenteria.

Museo-lehden ilmoitustarjous

Tarjoamme teille ilmoitustilaa Museo-lehdessä varmistamaan näkyvyytenne museoalan ainoassa valtakunnallisessa printtimediassa. Museo-lehti ilmestyy vuoden 2019 aikana neljä kertaa: helmi-, kesä-, syys- ja joulukuussa.

Haluamme myös vastata lukijakyselyn palautteeseen ja siksi olemme alentaneet Museo-lehden kahden pienimmän ilmoituskoon hintoja eli 1/8 sivun ilmoitus ja teksti-ilmoitus ovat 20 € edullisempia kuin aiemmin.

Viimevuotiseen tapaan annamme sitä suuremmat alennukset ilmoitushinnoista mitä useammasta lehdestä ilmoitus varataan.


Museo-lehden ilmoitushintojen alennukset ovat seuraavat:

25 % kun ilmoitus on kaikissa neljässä Museo-lehden numerossa
20 % kun ilmoitus on kolmessa Museo-lehden numerossa
15 % kun ilmoitus on kahdessa Museo-lehden numerossa

Voit valita sopivimman ilmoituskoon joka lehdestä. Voit siis saada yhden ilmoituksen täysin veloituksetta, kun varaat ilmoituksen joka lehdestä!

Varaa ilmoitustilaa Museo-lehden Näyttelyliitteessä koko vuodeksi tai haluamiisi numeroihin. Ilmoitusvaraus Museo-lehden ensimmäiseen numeroon 22.1. mennessä.

Varauksen teet kätevästi Museo-lehden sähköisellä varauslomakkeella. Museo-lehden näyttelyliitteen mediakortti löytyy tästä.

Kysy lisää Museo-lehden ilmoitusmyynnistä: puh 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä