KOULUTUS
 

Vaikuttavaa koulutusta vuodesta 1923

Suomen museoliiton koulutustoiminnan tavoitteena on museoasiantuntijoiden ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen muuttuvissa toimintaympäristöissä. Koulutuksen suunnittelussa on lähtökohtana museotyön monimuotoisuus ja museoissa työskentelevät monet eri ammattiryhmät. Koulutusta tuotetaan useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarkemmat tiedot koulutustilaisuuksista

Kunkin koulutustilaisuuden ohjelma ja viimeinen ilmoittautumispäivämäärä julkaistaan uutiskirje Juliuksessa ja Museoliiton verkkosivuilla  6-8 viikkoa ennen tilaisuutta.


Ilmoittautuminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Museoliiton verkkosivuilla Koulutuskalenteri ja ilmoittautuminen -sivulla olevan tai Museopostissa julkaistun ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Ilmoittautumisaika päättyy noin viikkoa ennen koulutustilaisuutta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa vahvistuksen. 


Osallistumismaksu

Maksut määritellään koulutuskohtaisesti ja ilmoitetaan Julius-uutiskirjeessä ja Museoliiton verkkosivuilla kunkin koulutustilaisuuden kohdalla erikseen. Osallistumismaksuun lisätään alv 24 %. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen koulutusmateriaali. Mikäli osallistumismaksuun sisältyy muuta, esimerkiksi kahvit tai lounas, siitä mainitaan koulutustilaisuuden tietojen yhteydessä. Ennakkoilmoittautumisaika (early bird) on noin 1/4 koko ilmoittautumisajasta. Osallistumismaksun voi maksaa verkkolaskuna, PDF-laskuna tai paperilaskuna. Osallistumismaksut laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.


Peruutusehdot

Viimeistään ilmoittautumispäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet koulutustilaisuuden hinnasta. Koulutustilaisuuden alkamispäivänä tehtävistä peruutuksista veloitetaan koko hinta. Mikäli peruutuksen syynä on sairaus tai muu pätevä este, josta annetaan kirjallinen selvitys, veloitetaan toimistokuluina 60 euroa + alv 24 %. Ilmoittautuneen tilalle voi vaihtaa toisen henkilön samasta museosta kuluitta.

Peruutusehdot maksuttomaan koulutukseen

Ilmoittautuneen tilalle voi vaihtaa toisen henkilön samasta museosta kuluitta. Jos osallistumisen peruutuksesta ei ilmoiteta, veloitetaan toimistokuluina 60 euroa + alv 24 %.  Mikäli peruutuksen syynä on sairaus tai muu pätevä este, josta annetaan kirjallinen selvitys, ei toimistokuluja veloiteta.


Lisätietoja

Koulutus- ja kehittämisjohtaja Leena Tokila puh. 040 534 6232, leena.tokila(a)museoliitto.fi


Mistä aiheesta toivoisit koulutusta?

Lähetä ehdotuksesi oheisen kommenttipalstan kautta tai sähköpostitse Leena Tokilalle, leena.tokila(a)museoliitto.fi