Skip to content

Museoliitto

29.1.2019

Gallen-Kallelan Museo on Kookos-kokoelmahallinnan uusin käyttäjä


Suomen museoliitto ja Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiö ovat solmineet palvelusopimuksen Kookos-kokoelmahallinnan käyttöönotosta ja ylläpidosta.

Gallen-Kallelan Museon Kookos-kokoelmahallinnan käyttöönottoprojekti käynnistyi 22.1.2019 Suomen museoliiton tiloissa järjestetyllä Kick off -tapaamisella.

Käyttöönottoprojekti pitää sisällään aineistojen migraation lähtötietokannoista MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmään, koulutukset ja järjestelmän konfiguroinnin asiakkaan käyttöön.

Gallen-Kallelan Museon henkilökuntaan vaikutuksen Kookoksessa teki ennen kaikkea sen monipuolisuus ja joustavuus eri käyttötarpeisiin. Gallen-Kallelan Museo käyttää järjestelmää muun muassa arkisto-, kirjasto-, valokuva- ja taidekokoelmien kokoelmahallintaan. Lisäksi järjestelmää voidaan hyödyntää laaja-alaisesti museon eri prosessien, kuten lainojen, hallintaan.

Käyttöönottoprojektin arvioitu valmistumisaika on syyskuu 2019.


Tästä on hyvä jatkaa kohti käyttöönottoa! Suomen museoliiton Kookos-tiimi ja Gallen-Kallelan Museon henkilökuntaa ryhmäkuvassa Kick off -tilaisuudessa.

Lisätietoja Akseli-Gallen Kallelan Museosäätiön käyttöönottoprojektista ja Kookos-kokoelmahallinnasta antaa:

Koordinaattori Sampsa Heinonen
sampsa.heinonen(at)museoliitto.fi,
044 976 2404

Voisit olla myös kiinnostunut näistä