Skip to content

Museoliitto

3.3.2010

Ilmoittaudu Helsingin kirjamessujen museo-osastolle

Helsingin kirjamessut järjestetään 28.-31.10.2010. Tänä vuonna kirjamessujen teemamaana on Ranska.

Viime vuonna Suomen museoliiton kokoamalle osastolle osallistui 13 museota. Kirjamessut ja samanaikaisesti järjestetyt Viini, ruoka & hyvä elämä ja Helsingin Musiikkimessut keräsivät Messukeskukseen yli 76 800 kävijää, joista 91 % oli tyytyväisiä tapahtumaan ja joista 93 % kertoi aikovansa tulla messuille myös 2010. Helsingin kirjamessujen tekemän kävijätutkimuksen mukaan uudet kirjat ovat tärkein syy tulla kirjamessuille 79 %. Seuraavaksi tärkeimpänä pidetään kirjojen ostamista 63 %.

Suomen museoliitto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuutta osallistua museoiden yhteisosastolle 300 euron hintaan.

Messuosasto
Osallistumismaksu kattaa paikanvuokran lisäksi kassa- ja maksuliikennekulut. Museoliitto vastaa osaston suunnittelusta, rakentamisesta, sähkö- ja siivouskuluista sekä ohjelman koordinoinnista. Messujen aikana museo-osaston hoidosta ja kirjanmyynnistä vastaavat osallistuvien museoiden edustajat yhdessä Museoliiton henkilökunnan kanssa. Museot huolehtivat omien tuotteidensa toimittamisen messuille ja sieltä pois.

Messuosaston lisäksi museot saavat näkyvyyttä julkaisuilleen ja toiminalleen osallistumalla lavaohjelmiin sekä esittelemällä julkaisujaan messuosastolla. Jos haluatte varata lava-aikaa uutuusjulkaisunne tai toimintanne esittelyyn niin kertokaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen 14.4.2010 mennessä
Paikat Suomen museoliiton kokoamalla messuosastolla täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 14.4. mennessä sähköpostitse eeva-liisa.taivassalo@museoliitto.fi tai kirjallisesti Suomen museoliittoon. Ilmoittautumisajankohdan jälkeen ei paikkoja voida taata.

Lisätietoja:
projektisuunnittelija Eeva-Liisa Taivassalo
eeva-liisa.taivassalo@museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä