Skip to content

Museoliitto

10.8.2020

Kasvomaskien uusintatilaus museoille

Toteutimme huhtikuussa yhteistilauksen kasvomaskeista. Maskeja tilattiin tuolloin reilut 30 000 kpl. Koronavirus on edelleen aktiivinen ja muutama museo on tiedustellut uutta maskien tilausmahdollisuutta. Toteutamme yhteistilauksen uudelleen pikaisella aikataululla,  jotta museovierailut olisivat turvallisia jatkossakin. Jos museollanne on kiinnostusta osallistua kasvomaskien hankintaan yhteistilauksen kautta, toivomme tilausvarauksia 18.8.2020 mennessä.

Museovierailut ovat sujuneet kesän aikana hyvin, ja haluamme, että museovierailut ovat turvallisia jatkossakin. Museoiden kannattaa varautua riittävään hygieniaan. Eurooppalaisten esimerkkien mukaan yksi keino on tarjota museoiden henkilökunnan ja museovieraiden käyttöön kasvosuojaimet.

Museoliitto on neuvotellut jäsenilleen yhteistilauksen, jotta laadukkaiden kasvosuojien hankinta olisi museoille vaivatonta ja edullista. Tilaukset toimitetaan suoraan maahantuojalta museoille. Museoliitto ei ota välistä provisiota. Museot voivat myös periä halutessaan maksun suojaimista tai antaa mahdollisuuden suojainten vapaaehtoiseen maksuun.

Kasvomaskien tuotekuvaus

Kasvomaski on kertakäyttöinen hengitysmaski yksittäispakkauksessa. Nonwoven kuidusta valmistettu maski antaa suojan ilmakehän hiukkasten, kuten tarttuvien bakteereiden, pölyn sekä̈ siitepölyn hengittämistä̈ vastaan. Lääketieteelliset vaatimukset täyttävä̈ maski on valmistettu ISO EN13485 sertifioidussa tehtaassa, ja maski on EN14683 hyväksytty. Paketin takapuolella on suomenkieliset käyttöohjeet oikeaoppisen käytön varmistamiseksi. Maskin koko on 17,5 x 9,5 cm.

Museoliiton alihankkijan ilmoituksen mukaan maskien kappalehinta on 0,99–1,34 € + alv 24 % riippuen tilauksen kokonaismäärästä. Tilaukseen tulee toimituskulut 19,80 € + alv 24 %. Maskien toimitusaika on syyskuun puolessa välissä viikolla 37 tai 38.

Tee tilausvarauksesi 18.8.2020 mennessä kyselylomakkeen kautta. Vahvistamme tilauksen myöhemmin, kun saamme tietää onko kasvomaskien yhteistilaukselle kysyntää.

Vastaa kyselyyn tästä: https://www.lyyti.in/kasvomaski2

Tiedustelut:

Yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen
sähköposti: helena.piipponen@museoliitto.fi
p. 044 4300 701

Voisit olla myös kiinnostunut näistä