Skip to content

Museoliitto

21.5.2021

Kesän MUSEO-lehti on ilmestynyt teemalla koti

Kesän MUSEO-lehden sisältö pureutuu koti-teemaan. Laajemmassa reportaasissa tutustutaan Villa Mairean sisustukseen. Lehdestä voi lukea myös kotimuseoiden tapeteista, sisustustoimittaja Hanna Sumarin museovinkit sekä stand up -koomikko Iikka Kiven kolumnin.

Museoammattilaisen päivä -sarjassa tutustumme tällä kertaa Rakennuskulttuuritalo Toivossa työskentelevän rakennuskonservaattori Kalle Virtasen työhön. Museo-oppaan matkassa -sarjassa  museolehtori Marianna Karttunen kertoo kodintekniikasta Tekniikan museon näyttelyissä. Esittelyssä ovat kesäkuussa avautuva Sodan ja rauhan keskus Muisti sekä upeat ulkomuseot.

Kansainvälisessä jutussa vieraillaan lastenkirjailija Astrid Lindgrenin kotimuseossa Tukholmassa. Taideprojektihaastattelussa valokuvaaja ja dokumentaristi Hannamari Shakya kertoo Poikkeustila 2020 -valokuvaprojektista. Lisäksi lehdestä voi lukea sateenkaarihistorian matkasta museoihin. Lukijoita ilahduttavat laaja näyttelyliite ja ristikko.

Lehti on myynnissä Lehtipisteen myyntipisteissä kautta maan. Lehden voi myös tilata verkossa https://www.museoliitto.fi/tilaa-lehti tai https://www.museoliitto.fi/digitilaus

Museoliiton jäsenmuseoiden työntekijät voivat lukea digilehteä maksutta osoitteessa lehtiluukku.fi/lehdet/museo. Lisätietoja antaa yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen.

Seuraathan MUSEO-lehteä sosiaalisessa mediassa? Instagramista ja Facebookista MUSEO-lehden löytää nimellä @museolehti.

Innostavia lukuhetkiä MUSEO-lehden parissa!

Lisätiedot:

Yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen
helena.piipponen(a)museoliitto.fi
puh. 0444 300 701

MUSEO-lehden tuottaja Jenna Honkanen
jenna.honkanen(a)museoliitto.fi
puh. 044 430 0704

Voisit olla myös kiinnostunut näistä