Skip to content

Museoliitto

25.10.2021

Lukijat hakevat inspiraatiota museokäynteihinsä MUSEO-lehdestä


MUSEO-lehti 4/2021 ilmestyy 3.12. ja ilmoituspaikkavaraukset siihen on tehtävä 28.10. mennessä.
Alla ennakkotietoa MUSEO-lehden lukijakyselyn tuloksista, mistä kävi ilmi, että lehteen toivotaan tietoa ajankohtaisista näyttelyistä ja näyttelyliite on tarpeellinen inspiraation antaja. Tilaajat ovat olleet tyytyväisiä lehden sisältöön ja ulkoasuun, ja lehti on löytänyt uusia lukijoita.

Museoammatilliset lukijat kertovat: ”Todella mielenkiintoisia juttuja ja teemoja näin museoalan ammattilaisen näkökulmasta. Harvaa lehteä tulee luettua kannesta kanteen mainoksia myöten.” ”Uusi lehti revitään käsistä kahvipöydässä ja jutuista puhutaan useita päiviä, joten pieni lukijakuntanne on ainakin innokas ja aktiivinen.”

Lehden tilaavat lukijat kertovat: ”Löytää museoita, joista ei ole kuullutkaan. Kohteita, joissa voi käydä. Teen lyhyitä kotimaanmatkoja junalla tai linja-autolla.” ’Ihana lehti, tulee hyvä mieli aina kun se ilmestyy. Laadukas monella tapaa.” ”Lehti, jota tekee mieli kierrättää sukulaisilla ja hyvillä ystävillä.”

Lukijat toivoivat tietoja ajankohtaisista näyttelytarjonnasta ja tulossa olevista näyttelyistä eri paikkakunnilla. Kun museot ovat tulleet osaksi ihmisten vapaa-ajan viettoa, toivottiin myös museoista inspiraatiota lomien suunnitteluun.

MUSEO-lehden näyttelyliitteessä näyttelyt ja tapahtumat tavoittavat niin museoasiakkaat kuin museoammattilaisetkin. Ole mukana – olet olemassa!

Tee ilmoitusvarauksesi tässä.
Mediakortti avautuu tästä.

Näyt ja tulet nähdyksi MUSEO-lehdessä!

Lisätiedot:
yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen
helena.piipponen@museoliitto.fi, 044 4300 701

Voisit olla myös kiinnostunut näistä