Skip to content

Museoliitto

13.1.2020

Museo-lehden vuoden 2020 numeroiden ilmoitusmyynti on nyt käynnissä

Museoasiakkaille suunnattun Museo-lehden ilmoitusmyynti on nyt käynnissä. Varmista museonne näkyvyys lehdessä.

Lehden ensimmäinen numero ilmestyy 28.2. teemalla WAU!
Teema pitää sisällään museoarkkitehtuuria, uusia museoita, upeita näyttelyitä ja tapahtumia.
Miksi ilmoitus tähän numeroon?
Samaan aikaan alkavat hiihtolomat ja museot voivat tarjota kiinnostavaa kokemista kotimaassa. Mitä teidän museossanne tapahtuu kevätkaudella?

Kesäkauden Museo-lehti ilmestyy 22.5. ja silloin teemana on työ.
Teeman puitteissa käsitellään muun muassa teollisuushistoriaa, teollisuuskäytössä olleita museoita ja vakiopalstalla museotyötä.
Miksi ilmoitus tähän numeroon?
Kesälomakausi on käynnissä ja lomamatkailijoille museot ovat paikka kokemuksille ja aistielämyksille. Kerro siitä Museo-lehden näyttelyliitteessä.

Syksyn numero ilmestyy 18.9. teemalla kauhu.
Kauhu-teemanumero kertoo pelottavasta, mutta yleisöä kiehtovasta kulttuuriperinnöstä.
Miksi ilmoitus tähän numeroon?
Kauhu ei ole ollut aiemmin lehden teemana, ja nyt lehdessä avataan teemaa vankilamuseoiden, linnojen ja dark history -tutkimuksen kautta. Syyslomia vietetään viikolla 42, jolloin museot voivat tarjota näkemistä ja kokemista vapaa-ajan viettoon. Mikä on museonne syksyn kohokohta?  

Vuoden viimeinen numero ilmestyy 4.12.
Talvinumeron teema on intohimo, jota museotyökin usein on. Numerossa tutustutaan myös keräilijöihin, joiden kokoelmista monet museot ovat saaneet alkunsa.
Miksi ilmoitus tähän numeroon?
Joulukausi tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja kierrellä museoissa, hankkia kiinnostavimmat joululahjat museokaupoista ja nauttia museoiden näyttelytarjonnasta. Mikä on museonne talvikauden must-näyttely?

Ilmoita Museo-lehden näyttelyliitteessä näyttelyitä ja tapahtumista

Museo-lehden näyttelyliitteen mediakortista löytyy ilmoitusten aikataulun, ilmoituskoot ja hinnat. Saat sitä suuremman alennuksen ilmoitushinnoista, mitä useammasta lehdestä varaat ilmoituksen. Voit valita sopivimman ilmoituskoon joka lehdestä. 

Saat yhden ilmoituksen veloituksetta, kun varaat ilmoituksen joka lehdestä! Ja mikä parasta, voit vaihdella ilmoituskokoa näyttelyiden tai tapahtumien mukaan aina 1/8 -sivun ilmoituksesta 1/1 -sivun kokoon asti.

Toistoalennukset:

  • Kun varaat ilmoitustilaa Museo-lehden numeroiden jokaisessa näyttelyliitteessä, saat 25 % alennuksen ilmoitushinnoista.
  • Kun ilmoitat kolmessa Museo-lehden numeroiden näyttelyliitteessä, alennuksesi on 20 % ilmoitushinnoista.
  • Kun ilmoitat kahdessa Museo-lehden numeroiden näyttelyliitteessä, alennuksesi on 15 % ilmoitushinnoista.

Museo-lehden jakelu

Museo-lehden tilaajina ja lukijoita ovat museoiden asiakkaat, joille lehteä markkinoidaan aktiivisesti. Muita tilaajia ovat kirjastot, oppilaitokset ja muut yhteisöt. Museo-lehti jaetaan Suomen museoliiton jäsenmuseoille sekä niiden henkilökunnalle vapaakappaleina.

Museo-lehti on kesäkuusta 2019 alkaen Lehtipisteen ketjumyynnissä valikoidusti muun muassa R-kioskeissa, Prismoissa, Sokoksissa, Akateemisissa kirjakaupoissa ja Suomalaisissa kirjakaupoissa.

Varaa ilmoitustilaa Museo-lehden näyttelyliitteestä koko vuodeksi tai haluamiisi numeroihin

Voit varata ilmoitustilaa Museo-lehden näyttelyliitteestä helposti sähköisesti. Ilmoitustilaa voi varata kerralla kaikista Museo-lehden näyttelyliitteistä, jolloin sinun ei tarvitse muistaa deadlineja. Me teemme sen puolestasi. Saat myös vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi. Sähköisen varauslomakkeen täytät tästä.

Lisätietoja

Yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen
puh. 0444 300 701 
helena.piipponen(a)museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä