Skip to content

Museoliitto

31.5.2022

Museoliiton etäaamukahvit teemalla Poliitikon museoharjoittelu ja eduskuntavaalitavoitteet järjestetään 9.6.2022 klo 9-10

Poliitikon museoharjoittelu järjestetään jälleen ensi syksynä 22.-26.8.2022. Tule etäaamukahville kuuntelemaan vinkkejä kampanjaan osallistumisesta! Samalla kuulemme, minkälaisilla tavoitteilla Museoliitto lähtee kohti eduskuntavaaleja 2023. Etäaamukahvitilaisuus järjestetään torstaina 9.6.2022 klo 9-10. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Museoliiton jäsenmuseoissa työskenteleville. 

Poliitikon museoharjoittelu -kampanjan perusajatus on kutsua poliitikkoja tutustumaan museon toimintaan käytännönläheisellä tavalla. Museovierailuilla tuodaan esille museoiden monipuolista työtä ja koko Suomen kattavan museoverkoston yhteiskunnallista merkitystä sekä tehdään näkyväksi museoiden toimintaa kulissien takana.

Etäaamukahvilla kuullaan lyhyet puheenvuorot Museoliiton toimitusjohtaja Petra Havulta (vaalitavoitteet) ja viestintäpäällikkö Tuuli Rajavuorelta (Poliitikon museoharjoittelu). Lisäksi mukana on Museoliiton hallituksen puheenjohtaja Pekka Sauri, joka kertoo minkälaista tietoa päättäjät kaipaavat museoilta. Aikaa on varattu myös keskustelulle ja museoiden kysymyksille.

Kuulemme mielellään esimerkkejä ja kokemuksia aiempina vuosina toteutuneista Poliitikon museoharjoitteluista museoiden edustajilta. Jos olet kiinnostunut kertomaan lyhyesti oman museosi toteuttamasta harjoittelusta, voit ottaa etukäteen yhteyttä osoitteeseen: tuuli.rajavuori@museoliitto.fi.

Aamukahville ei ole erillistä ilmoittautumista. Laita merkintä kalenteriin ja tule mukaan!

Osallistumiseen ei tarvita muuta kuin kirjautuminen Zoom-huoneeseen oikeaan aikaan. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille Museoliiton jäsenmuseoissa työskenteleville. Aiemmin vastaavia etäkahvihetkiä on järjestetty muun muassa museoiden viestintään, edunvalvontaan, työsuojeluun, museokauppoihin ja museoiden vapaaehtoisiin liittyen.

Linkki Zoom-huoneeseen: 
https://us06web.zoom.us/j/85333767953?pwd=QnRvSi9jamxnYy9MMVVzUTB2MDk3Zz09 

Meeting ID: 853 3376 7953
Passcode: 571977

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Tuuli Rajavuori
Suomen museoliitto
tuuli.rajavuori@museoliitto.fi
puh. 0444 300710

Voisit olla myös kiinnostunut näistä