Skip to content

Museoliitto

18.12.2023

Museoliiton organisaatio muuttuu vuodenvaihteessa

Museoliiton organisaatiossa tapahtuu vuodenvaihteessa muutoksia. Uusilla järjestelyillä ja rekrytoinneilla tehostetaan konsernin strategian toteutumista ja lisätään Museoliiton kykyä palvella museokenttää entistä kattavammin ja ajantasaisemmin. Suomen museoliitossa koulutus- ja kehittämistoiminta toimivat jatkossa omissa tiimeissään ja viestintä muodostaa oman tiiminsä.

Leena Tokila keskittyy jatkossa kehittämisjohtajan tehtävään ja osana sitä museotyötä koskevien asioiden seurantaan sekä vahvistaa näin panoksellaan Museoliiton edunvalvontaa.

Koulutustiimin vetäjäksi rekrytoidaan uusi koulutuspäällikkö, joka vastaa koulutustoiminnan kehittämisestä konsernistrategian pohjalta. Koulutustiimissä jatkaa koulutusasiantuntijana Pauliina Kinanen.

Miisa Pulkkinen on nimetty konsernin viestintäjohtajaksi. Miisa Pulkkinen vastaa Museoliiton viestinnästä ja johtaa sekä koordinoi konsernin yhteistä viestintää. Viestintäasiantuntija Kirsti Ruissalo siirtyy työskentelemään viestintätiimissä.

Kaisa Katila on aloittanut henkilöstöassistenttina määräaikaisessa työsuhteessa. Kaisan tehtäviin kuuluu avustaminen henkilöstöjohtamisen kehittämistä koskevan kokonaisuuden valmistelussa ja toimeenpanossa.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä