Skip to content

Museoliitto

5.9.2018

Pro Artibus -säätiö on Kookos-kokoelmahallinnan uusin käyttäjä

Suomen museoliitto ja Pro Artibus -säätiö ovat kesän aikana solmineet palvelusopimuksen Kookos-kokoelmahallinnan käyttöönotosta ja ylläpidosta.

Pro Artibus -säätiö on ottanut käyttöön Kookos-kokoelmahallinnan. MuseumPlusRIA-kokoelmahallintajärjestelmän käyttöönottoprojekti toteutetaan elo- ja syyskuun aikana.

Pro Artibus -säätiö toimii taiteen edistämiseksi kaikilla suomenruotsalaisilla alueilla. Säätiö hoitaa ja kartuttaa omaa taidekokoelmaansa sekä ylläpitää taidekeskusta, galleriaa sekä taiteilijaresidenssejä. Säätiöllä ei ole ollut aiemmin käytössään kokoelmahallintajärjestelmää.

Kookos-kokoelmahallinta saadaan nopeasti ja joustavasti käyttöön silloin, kun asiakkaalla ei ole tarvetta viedä digitaalisia aineistoja aiemmasta järjestelmästä uuteen järjestelmään. Käyttöönottoprojektin aikana Pro Artibus -säätiölle järjestetään tarvittavat koulutukset (käyttäjä- ja pääkäyttäjäkoulutukset). Koulutusten ohella MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmä konfiguroidaan suoraan käyttövalmiiksi.

Kookos tarjoaa helpon ja laaja-alaisen kokoelmahallinnan kokonaisratkaisun. Kookos-palvelupaketti rakentuu MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmän ympärille. Palvelupaketti sisältää käyttäjätuen sekä tarvittavat koulutukset ja Suomessa sijaitsevan varmennetun palvelintilan.

Toivotamme Suomen museoliiton puolesta Pro Artibus -säätiön lämpimästi tervetulleeksi käyttämään Kookos-kokoelmahallintaa!

Lisätietoja Kookos-kokoelmahallinnasta:Koordinaattori
 Sampsa Heinonen

sampsa.heinonen(at)museoliitto.fi

p. 044 976 2404

Voisit olla myös kiinnostunut näistä