Skip to content

Museoliitto

31.1.2014

Seinätön museo 2.0 -mobiiliopasteet pian tarjolla kaikille jäsenmuseoillemme

Museot pääsevät pian rakentamaan helppokäyttöisiä, edullisia mobiiliopasteita, jotka toimivat kaikilla älypuhelimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Suomen museoliitto kehittää museoiden käyttöön uutta mobiiliopastepalvelua, joka toimii kaikilla älypuhelimilla ja taulutietokoneilla ilman erillisten sovellusten lataamista. Uusi Seinätön museo 2.0 -palvelu mahdollistaa museoille helppokäyttöisten opastereittien toteuttamisen paitsi ulkoilmaan myös sisätiloihin.

Älypuhelimella seurattavissa opasteissa voi helposti hyödyntää kuvien ja tekstien lisäksi vaikkapa selostajaääntä, pelillisiä ominaisuuksia, audioon ajastettuja kuvavaihdoksia, videoita, sisä- ja ulkokarttoja, useita kieliversioita ja muita kehittyneitä mahdollisuuksia. Seinätön museo 2.0 -palvelun ansiosta se on museoille paitsi helppoa, myös edullista.

Jos sinä tai edustamasi museo on kiinnostunut mobiiliopasteista, lähetä Seppo Honkaselle sähköpostia otsikolla SEINÄTÖN MUSEO 2.0 (sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@museoliitto.fi).  Lisäämme osoitteesi sähköpostilistalle, jolla oleville tiedotamme aiheesta ensimmäisinä lisää.

Seinätön museo 2.0 -palvelu avataan käyttöön maalis-huhtikuun aikana.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä