Skip to content

Museoliitto

25.1.2017

Tule tapaamaan Museoliiton väkeä Educa-messuille Helsingin Messukeskukseen!

Museoliitto osallistuu opetus- ja kasvatusalan suurimpaan tapahtumaan Educa-messuille perjantaina ja lauantaina 27.-28.1.2017. 

Museoliiton osastolla esitellään museoiden pedagogisia palveluja sekä opimuseossa.fi-sivustoa. Sivusto esittelee koululaisille, opiskelijoille ja opettajille museoiden avoimia kulttuuriaineistoja, pelejä, tehtäviä ja virtuaalinäyttelyitä. Lisäksi jaossa on Museo-lehtiä sekä Museoliiton pedagogisia julkaisuja.

Museoliitto on yksi Kulttuuritorin näytteilleasettajista. Muita Kulttuuritorin näytteilleasettajia ovat Konserttikeskus ry, Espoon kaupunginmuseo ja Suomen Urheilumuseosäätiö. Museoliiton osasto sijaitsee osoitteessa 6h23.

Vuoden 2017 Educa-messujen ohjelma rakentuu otsikon Suomi 100 vuotta – Oppimista ja sivistystä alle. Laaja ohjelma esittelee opetusalan uusimmat välineet ja tekniset ratkaisut. Messujen ydin on opettajan jokapäiväisessä työssä, mutta ohjelma sopii hyvin myös esimerkiksi museopedagogiikan tai näyttelysuunnittelun parissa työskenteleville.

Sisäänpääsy Educa-messuille on ilmainen rekisteröityneille kävijöille. Messut ovat avoinna pe 27.1. klo 10–18 ja la 28.1. klo 10–17.

Lue lisää Educasta ja rekisteröidy ennakkoon: http://educa.messukeskus.com

Tervetuloa!

Voisit olla myös kiinnostunut näistä