Skip to content

Museoliitto

15.3.2014

Varaa ilmoitustilaa MuseoKesä-lehden näyttelyliitteeseen!

Kutsumme kaikkia Suomen museoliiton jäsenmuseoita ilmoittamaan näyttelyistään ja tapahtumistaan MuseoKesä-lehden näyttelyliitteeseen 25.3.2014 mennessä.

MuseoKesä lehti ilmestyy 16.5. ja sen teema on Slow-museo ja museoiden kesänäyttelyt. Lehti jaetaan ilmaiseksi kävijöille niissä museoissa, jotka ilmoittavat näyttelyistään MuseoKesä-lehdessä julkaistavassa näyttelyliitteessä.

Miksi ilmoitus MuseoKesä-lehden Näyttelyliitteeseen?

Näyttelyliite on kävijöille tärkeä tietolähde museoiden näyttelytarjonnasta. Näyttelyliite tavoittaa parhaiten aktiiviset museokävijät, joita Suomen museoliiton kävijätutkimuksen mukaan on suuri osa museokävijöistä: 87 prosenttia vierailee vuosittain enemmän kuin yhdessä museossa ja yli 30 prosenttia kävijöistä vierailee samassa museossa useammin kuin kerran vuodessa.

Museo-lehden yleisönumeroilla tavoitat potentiaalisimmat kävijät

MuseoKesä-lehden painos on 15 000-20 000 kpl. Kaikki lehdessä ilmoituksen julkaisseet museot saavat lehtiä omaan käyttöönsä tilauksensa mukaan 100-2000 kappaletta. Omaa jakeluanne helpottamaan saatte esillepanoa varten lehtikoteloita tarvitsemanne määrän veloituksetta.

Ilmoituksen hintaan sisältyy näkyvyys myös verkkojulkaisussa. Molemmat lehdet julkaistaan tänä vuonna ensimmäisen kerran myös selattavina kokonaisuudessaan verkkoversioina. Museoliiton verkkosivuilla käy keskimäärin 35 000 kävijää kuukaudessa ja museot.fi-sivuston kävijämäärä on keskimäärin 50 000 kävijää kuukaudessa. Museot.fi-sivustolle siirrytään eniten museoliitto.fi-osoitteesta.

Näyttelyliitteen ilmoitustarjous 

Tarjoamme museollenne ilmoitustilaa Näyttelyliitteen mediakortin mukaisesti.

Saatte samaan hintaan näkyvyyden MuseoKesä-lehden verkkoversiossa. Sen lisäksi teillä on mahdollisuus saada lisäalennus ja laajempaan näkyvyyttä www-sivuilla:

  • Kun ilmoitatte molemmissa yleisönumeroissa MuseoKesä ja MuseoTalvi, saatte15 % alennuksen molempien lehtien ilmoitushinnoista. Ilmoitukset voivat olla eri kokoisia.
  • Kun otatte vähintään 2/3 sivun kokoisen ilmoituksen, teillä on mahdollisuus saada ilmoitusbanneri (koko 188 px x 120 px) museot.fi-sivustolle. Banneri julkaistaan touko-kesäkuussa ja sen näkyvyysaika riippuu ilmoituskoon suuruudesta. Ilmoituskoot ja näkyvyysajat ovat: 2/3 sivun näkyvyys 2 kk, 1/1 sivun näkyvyys 3-4 kk, 2/1 aukeaman näkyvyys 4 -5 kk.

Ilmoittakaa näyttelyistänne ja tapahtumistanne Museo-lehden yleisönumeroissa MuseoKesä ja MuseoTalvi. Näyttelyliitteisiin painetaan kaikkien jakelupaikkojen käyntiosoitteet, joissa yleisönumeroita on saatavana. Jaetaan lehdet yhdessä potentiaalisille kävijöille. Museoliitto lupaa jakaa lehtiä kaupunkien matkailutoimistoihin, kirjastoihin ja messuilla sekä kansanedustajille.

Varaa ilmoitustilaa 25.3.2014 mennessä tästä.

Lisätietoja: Helena Piipponen, puh. 0444 300 701, s-posti helena.piipponen(a)museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä