Skip to content

Museoliitto

7.8.2019

Varaa ilmoitustilaa syksyn MUSEO-lehdestä 13.8. mennessä

Syksyllä 2018 tehdyn Museo-lehden lukijakyselyn mukaan lehteen toivottiin enemmän juttuja näyttelyistä, ajankohtaisten näyttelyiden vinkkipalstaa ja kattavampaa näyttelykalenteria. Moniin toiveisiin on vastattu lehden sisällön kautta, mutta myös museoilla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa siihen kuinka kattavasti Suomen näyttelyt ja muu museotoiminta näkyvät lehdessä. Yksi helppo ja varma tapa näkyä on näyttelyliitteessä ilmoittaminen. 

Museo-lehden näyttelyliite on kävijöille tärkeä tietolähde museoiden näyttelytarjonnasta. Haluamme vastata palautteeseen ja olemme alentaneet kahden pienimmän ilmoituskoon hintoja eli 1/8 sivun ilmoitus ja teksti-ilmoitus ovat 20 euroa edullisempia kuin aiemmin. Pienelläkin panostuksella pääsee mukaan näyttelyliitteeseen. 

Syystarjous ilmoitushinnoista 

Museo-lehden kautta on tänä vuonna mahdollista tavoittaa museoiden asiakkaat vielä kaksi kertaa. Kun ilmoitat molemmissa syyskaudella ilmestyvien lehtien näyttelyliitteissä, saat 15 prosentin alennuksen lehtien ilmoitushinnoista. Voit myös valita eri kokoiset ilmoitukset lehtiin. 

Museo-lehden syksyn ilmestymisaikataulu

Museo 3/2019 ilmestyy 20.9. Ilmoitusvaraukset 13.8., aineistopäivä 26.8.  

Museo 4/2019 ilmestyy 5.12. Ilmoitusvaraukset 29.10., aineistopäivä 11.11. 

Museo-lehden syysnumeron teema on luonto ja talvinumeron teema on liikenne. Erikoisteemoja käsitellään lehdissä monipuolisesti kulttuurihistoriallisten, taidemuseoiden ja erikoismuseoiden näkökulmista. Teemat eivät rajoita ilmoittamista vaan odotamme ilmoituksia kaikista näyttelyistä ja kaiken tyyppisistä museoista.

Museo-lehden jakelu ja lukijat

Museo-lehti jaetaan Suomen museoliiton jäsenmuseoille sekä niiden henkilökunnalle vapaakappaleina. Museo-lehden tilaajina ja lukijoina ovat myös museoiden asiakkaat, joille lehteä markkinoidaan aktiivisesti. Muita tilaajia ovat kirjastot, oppilaitokset ja muut yhteisöt.  

Museo-lehti on ollut Lehtipisteen myyntipisteissä irtonumeromyynnissä kesäkuusta 2019 alkaen. Myyntipisteitä on muun muassa R-kioskeissa, Prismoissa, Sokoksissa, Akateemisissa kirjakaupoissa ja Suomalaisissa kirjakaupoissa. 

Ilmoitusvaraukset syksyn lehteen 13.8. mennessä

Varmista näkymisesi Näyttelyliitteessä ja varaa ilmoitustilaa syksyn numeroihin museoalan ainoassa valtakunnallisessa printtimediassa. 

Museo-lehden ilmoitusmyynti uudistettiin viime vuoden aikana. Voit varata ilmoitustilaa näyttelyliitteestä helposti suoraan verkkosivuilta.

Tee varaus sähköisellä varauslomakkeella.

Museo-lehden näyttelyliitteen mediakortista löytyy ilmoitusten koot ja hinnat. Viimeinen ilmoitusten varauspäivä lehteen 3/2019 on 13.8.2019. 

Kysy lisää lehden ilmoitusmyynnistä Helena Piipposelta, puh 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi. 

Voisit olla myös kiinnostunut näistä