Skip to content

Museoliitto

14.6.2023

Ilmoitusmyynti ja mediakortit

MUSEO-lehti tarjoaa näkymiä museoiden kulissien taakse, kertoo uutuuksista, kansainvälisistä virtauksista ja tärkeistä keskustelunaiheista museokentällä. Jokaisessa lehdessä paneudutaan syvemmin ajankohtaiseen teemaan, tutustutaan näyttelyihin, taiteilijoihin sekä museoiden työntekijöihin. Museo-lehti tavoittaa sekä museo- ja kulttuurialan toimijat että museoiden asiakkaat.

Museo-lehteen voivat ostaa ilmoitustilaa niin museot kuin ulkopuoliset ilmoittajatkin. Museot voivat ilmoittaa ajankohtaisista näyttelyistä näyttelyliitteessä. Lehden painos on noin 2 000 kappaletta / numero. Lisäksi museoiden henkilökunnalla on ilmainen digitaalisen lehden lukuoikeus Lehtiluukku.fi-palvelussa (n. 2 000 kpl).

Vuoden 2023 toinen ja viimeinen MUSEO-lehti ilmestyy 15.9. teemalla juhla. Ilmoitusvarauksia numeroon otetaan vastaan 14.8. saakka varauslomakkeen kautta. Ilmoituskoot ja -hinnat ovat mediakorteissa. Varmista näkymisesi Museo-lehdessä ja varaa ilmoitustilaa museoalan ainoassa valtakunnallisessa printtimediassa!

MUSEOT: Museo-lehden näyttelyliitteen ilmoitusten varauslomake ja näyttelyliitteen mediakortti 2023.

YRITYKSET: Museo-lehden ilmoitusten varauslomake ja mediakortti 2023.

Lisätietoja:

Viestinnän asiantuntija Kirsti Ruissalo
kirsti.ruissalo@museoliitto.fi
p. 044 430 0721

Voisit olla myös kiinnostunut näistä