Skip to content

Museoliitto

12.4.2021

DigiTraining järjestää koulutuksen eurooppalaisille kulttuuriperintöalan ammattilaisille

DigiTraining-kehittämisohjelma järjestää pienille ja keskikokoisille eurooppalaisille museoille kulttuuriperintöalan digitalisaatioon liittyvän koulutuksen. Koulutuksella DigiTraining pyrkii vahvistamaan kulttuuriperintöalan ammattilaisten digitaalisia ja audiovisuaalisia valmiuksia. Koulutukseen voi hakea 31.5.2021 asti.

Digitaalinen muutos kulttuuriperintöalalla on jännittävä, mutta monille haastava seikkailu. Luovan Euroopan (engl. Creative Europe) rahoittama DigiTraining-kehittämisohjelma järjestää vuonna 2021 koulutusta ja tukea organisaatioille, jotka haluavat innovoida ja integroida uutta tekniikkaa toimintaansa. 

Kesäkuussa 2021 alkavaan koulutusohjelmaan voi hakea 31.5.2021 saakka. Hakemusten perusteella koulutusohjelmaan valitaan 60 organisaatiota. Hakemuksia toivotaan pieniltä ja keskikokoisilta museoilta. Koulutus on maksuton.

Koulutuksen yleisohjelma tarjoaa digitaaliseen ja audiovisuaaliseen tekniikkaan ja hallinnointiin liittyvää koulutusta. Koulutuksen osana järjestetään erityisohjelma, johon valitaan kuusi organisaatiota. Erityisohjelmassa syvennytään digitaalisten taitojen kartuttamiseen, strategian luomiseen ja erilaisiin hallintatyökaluihin. 

Voit lukea lisää koulutuksesta ja hakea mukaan kehittämisohjeman verkkosivuilla.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä