Skip to content

Museoliitto

26.11.2014

Hae The Children in Museums -palkintoa!

The Children in Museums -palkinto on European Museums Academyn ja Hands On! -järjestön yhteinen tunnustus, joka jaetaan vuosittain innovatiiviselle ja luovalle lapsille tai maksimissaan 14-vuotiaille nuorille suunnatulle näyttelylle tai projektille.

Palkinto lanseerattiin vuonna 2011 Italian Bolognassa järjestetyillä lasten kirjamessuilla. Kilpailun raati etsii osallistujien joukosta luovaa ja innovatiivista ehdokasta, jonka näyttely tai projekti innovatiivisuuden lisäksi samalla edustaa myös koko museoalaa mullistavaa toiminta- tai ajattelutapaa.
Hakemuksessa onkin tärkeää esitystavan avulla tuoda esille, kuinka näyttelyn tai projektin elementtejä voi sisällyttää museokenttään.
The Children in Museums -palkinnon hakuaika päättyy 1.2.2015. Palkinto jaetaan lokakuussa 2015 Amsterdamissa Hands On! -järjestön järjestämässä seminaarissa.
Lisätietoja palkinnoista, aikaisemmat voittajat sekä hakulomakkeet löytyvät Hands On! -järjestön sivuilta osoitteesta: www.hands-on-international.net/award/children-in-museums-award/
Museoliitto kannustaa suomalaisia museoita rohkeasti osallistumaan kilpailuun!
Lähetättehän täytetyn hakulomakkeen tiedoksi myös EMA:n kansalliselle edustajalle Leena Tokilalle sähköpostilla osoitteeseen leena.tokila(a)museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä