Skip to content

Museoliitto

23.2.2016

Jäsenkysely Suomen museoliiton sähköisestä viestinnästä

Museoliitto toteuttaa 22.2.-2.3.2016 välisenä aikana jäsenkyselyn sähköisestä viestinnästään. Kyselyn taustalla ovat sähköisen viestinnän roolin kasvaminen ja kevään aikana toteutettava verkkosivu-uudistus.

Nyt Museoliiton jäsenmuseoissa työskentelevillä on tilaisuus vaikuttaa Museoliiton viestintään! Vastaa jäsentiedotuskyselyyn Museoliiton sähköisistä viestintäkanavista. Viimeinen vastauspäivä on 2.3.2016. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan I love museums -tuotteita.

Kyselyn tarkoituksena on päivittää Museoliiton viestintää paremmin jäsenten tarpeita vastaavaksi ja kuulla, mitkä tiedotuskanavat toimivat ja millaista sisältöä viestintäkanaviin toivotaan. Tietoja kerätään myös Museoliiton verkkosivujen uudistamista varten. Kevään aikana verkkosivuilla uudistetaan ulkoasu ja päivitetään sisältöjen esittämistapaa käyttäjäystävällisemmäksi.

Kysely on lyhyt ja siihen voi halutessaan vastata nimettömänä. Voit vastata vain osaan kysymyksistä. Museoliitto toivoo runsaasti vastauksia, sillä tavoitteena on kehittyminen ja entistä parempi vastaaminen jäsenten tarpeisiin.

Kyselyyn pääset tästä: https://www.lyyti.fi/questions/128a61ac45

Museoliitto kiitttää vastauksista!

Voisit olla myös kiinnostunut näistä