Skip to content

Museoliitto

15.2.2007

Kulttuuriviennin yhteistyömahdollisuuksia – Museoliitto kerää ennakkotietoja museoiden vientinäyttelyistä

Suomen museoliitto on mukana Opetusministeriön, ulkoasiainministeriön ja kauppa- ja teollisuusministeriön yhteisessä kulttuuriviennin tukiverkostossa, jonka tarkoituksena on lisätä tiedotusta ja hakea yhteistyökumppaneita suomalaisille kulttuurivientihankkeille.

Tukiverkoston kautta tieto kulttuuri- ja tiedehankkeista sekä kulttuurivientiin liittyvästä liiketoiminnasta saavuttaa Suomen ulkomaanedustustot, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit sekä viennin asiantuntijaorganisaatioiden kuten Finpron, Tekesin ja Matkailun edistämiskeskuksen ulkomaan toimipisteet.

Pyydämme museoita toimittamaan Museoliittoon tietoja ulkomaille suuntautuvista tulevista näyttelyistä, asiantuntijavierailuista tai muista tapahtumista. Toivomme tietoja mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta hankkeesta kiinnostuvat tahot ehtivät reagoida mahdollisiin yhteistyömahdollisuuksiin.

Museoliitto toimittaa tiedot tukiverkostolle kerran kuukaudessa. Tämän jälkeen verkoston jäsenet ovat suoraan yhteydessä tietoja antaneisiin museoihin, jolloin osapuolet voivat sopia suoraan mahdollisesta tulevasta yhteistyöstään.

Hankkeesta toimitettavat tiedot

(myös suunnitteilla olevat hankkeet):

Hankkeen nimi:
Hankkeen taiteenala:
Milloin hanke toteutuu:
Missä hanke toteutuu (maa ja paikkakunta):
Lyhyt kuvaus hankkeesta (3-4 riviä):
Hankkeesta tiedottavan organisaation yhteystiedot/verkkosivut:

Hankkeesta tietoja antavan henkilön yhteystiedot:
Hankkeen verkkosivut (jos olemassa):

Toimita tiedot sähköpostitse projektisuunnittelija Jaana Rytköselle jaana.rytkonen (a) museoliitto.fi.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä