Skip to content

Museoliitto

18.6.2019

Museoliiton uudet työntekijät

Museoliiton henkilökunta vahvistuu kahdella museoalan osaajalla. Kookos-kokoelmahallintapalvelun asiantuntijana on aloittanut FM Salla Rimpinen. Elokuun alussa koulutus- ja kehittämispalvelutiimissä aloittaa koulutus- ja kehittämisasiantuntija, FM Laura Kokki.

Museoliitossa kesäkuun puolivälissä aloittaneen Salla Rimpisen työtehtäviin kuuluvat luetteloinnin kehittäminen sekä Kookos-palvelun käyttöönottoprojektit yhteistyössä museoiden kanssa. Lisäksi Salla Rimpinen toimii MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmän käyttötuessa.

Salla Rimpinen on valmistunut Helsingin yliopistosta, jossa hän opiskeli pääaineena taidehistoriaa ja sivuaineina museologiaa, arkeologiaa ja estetiikkaa. Hän siirtyi Museoliittoon Espoon modernin taiteen museo EMMAsta, josta hänellä on pitkä kokemus kokoelmahallinnan ja -prosessien parissa. Salla Rimpinen toimi EMMAn projektivastaavana, kun museo siirtyi MuseumPlus RIA -kokoelmahallintajärjestelmän käyttäjäksi.

Laura Kokki aloittaa elokuun alussa koulutus- ja kehittämisasiantuntijana. Hänen työtehtävänsä liittyvät Museoliiton järjestämien koulutusten suunnitteluun sekä täydennyskoulutuksen kehittämiseen. Lisäksi hän osallistuu kansainvälisiin ja kansallisiin kehittämishankkeisiin. 

Laura Kokki on valmistunut Göteborgin yliopistosta, jossa hänen pääaineensa oli museum studies ja kulttuurimaantiede. Kokki siirtyy Museoliittoon Suomen Kellomuseon amanuenssin tehtävästä. Kellomuseossa hänen vastuualueitaan ovat olleet näyttely- ja kokoelmatyö sekä viestintä. Lisäksi hän on työskennellyt muun muassa Museoliiton museologian verkkokurssi Verson tutorina.  

Laura Kokki toimii Pauliina Kinasen sijaisena 31.1.2020 asti. Pauliina Kinanen puolestaan sijaistaa koulutus- ja kehittämisjohtaja Leena Tokilaa, joka työskentelee Museoliiton pääsihteerinä 1.8.2019-31.1.2020.  

 

Yhteystiedot

Salla Rimpinen
salla.rimpinen@museoliitto.fi

p. 044 976 6645

Laura Kokki (1.8.2019 alkaen)
laura.kokki@museoliitto.fi

p. 044 4300 715

Pauliina Kinanen
pauliina.kinanen@museoliitto.fi

puh. 040 354 2205

Voisit olla myös kiinnostunut näistä