Skip to content

Museoliitto

7.3.2014

Museoviikko 2014: Kokoelmien ihmeet

Museoviikkoa vietetään 12.-18. toukokuuta. Teemana on Kokoelmien ihmeet. Kokoelmien ihmeet voivat olla ICOMin kansainvälisen teeman mukaisesti yhdistäviä. Ne voivat myös innostaa tarinan kertomiseen ja kokemuksien jakamiseen. Tule mukaan järjestämään Museoviikon ohjelmaa!

Kansainvälisen museoneuvoston ICOMin teema Kansainväliselle museopäivälle 18.5. on Museum collections make connections. Teemalla halutaan korostaa, että museot tallentavat menneisyyttä, joka muodostaa nykyisen perustan. Museo on linkki sukupolvien välillä mahdollistaen nykyiselle ja tulevalle sukupolvelle alkuperänsä ja historiansa ymmärtämisen. Lue lisää:

http://network.icom.museum/international-museum-day/imd-2014/the-theme-for-2014/

Museoviikon juliste A4- ja A3-koossa on tulostettavissa sivun alalaidassa osoitteessa: http://museoliitto.fi/tiedotus/museoviikko

Museoiden yötä vietetään Suomessa lauantaina 17.5. Lue lisää museoiden yön vietosta:
http://network.icom.museum/international-museum-day/partners/the-european-night-of-museums/

Museoviikon tapahtumia, teemaopastuksia, työpajoja ja muuta ohjelmaa päivitetään osoitteessa: www.museot.fi/nayttelykalenteri/login

Ohjeet Näyttelykalenterin päivitykseen: Valitse päivitystyökalussa ’Lisää uusi tapahtuma’ ja laita ruksi kohtaan ’Osa Museoviikon ohjelmaa’. Muistathan tallentaa tiedot lopuksi.

Lisätietoja:
 projektisuunnittelija Eeva-Liisa Taivassalo, puh. 0444 300 703, eeva-liisa.taivassalo(a)museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä